Mondanátok jó ázsiai zenéket?
Figyelt kérdés
Leginkább rock zene érdekel, de nem az az üvöltözős értelmetlen...:)2012. nov. 6. 18:47
1/7 anonim válasza:
2/7 anonim válasza:
Első vagyok.
De ez nagyon amerikais, ha szeretnél valami "japánosabbat" azt is tudok linkelni :)
3/7 anonim válasza:
Keress rá a CN Blue és az FT Island zenéire. Ők koreai bandák. Keveredik a poppal így nem ütősek, nem olyanok, mint az amerikai rockok. Meg azt hiszem, a Led Apple is rockcsapat. Japán: The Gazette... Többet nem tudok, én csak koreait hallgatok. ^^"
5/7 anonim válasza:
Az animék betétdalai is nagyon jók.
7/7 anonim válasza:
S.H.E. - Superstar
Girls Generation - Boys (még nem fordítottam le a szövegét, ja de am másiknak se:) :$ :$ )
meg
Benny Lava - Crazy indian dance-fest
:):)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!