Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Nagyon gáz mások szemében?

Nagyon gáz mások szemében?

Figyelt kérdés
Chopint hallgattam, és elgondolkoztam, hogy az én koroszályomban (tizenévesek) mennyire gáz az, ha valaki klasszikusokat hallgat? Eddig csak pár ismerősöm tudja -jól fogadták-, de nem szeretném, ha az ilyen popb*zik megtudnák -nem szándékozom elmondani nekik-.
2009. aug. 12. 15:16
 1/6 anonim ***** válasza:
88%

Jesszusom, oda jutottunk, hogy a klasszikus zene hallgatása gáz?

Örülj, hogy benned van érték, és olyan zenét szeretsz, amire 100 év múlva is zeneként tekintenek, nem pedig az ilyen Miley Cyrus baromságok, akiről 25 év múlva azt sem tudják ki volt... Én gratulálok neked, mindenképpen... És nem te kell szégyelld magad, hanem ők, mert lesz olyan helyzet az életben, amikor egy komoly üzleti partin szóbajön Paganini neve, és hozzá sem fognak szagolni a témához....

20/L

2009. aug. 12. 15:34
 2/6 anonim válasza:
82%
Én most sem tudom, ki az a myles cyrus (ha egyáltalán jól írtam le), de azt biztosan tudom, hogy később te válogatod meg a baráti társaságodat. Ott majd bizonyára akad olyan, aki nagyonis hasonszőrű veled. Addig meg csináld csak azt, ami neked tetszik, ami neked élvezetet okoz, maximum nem mondod el mindenkinek. Nem kell ebből ügyet csinálni. Hamar elmúlnak a gimis évek, és rájössz, hogy a világon semmit nem számít, hogy akkor ki mit gondolt rólad. Ez csak most tűnik nagy dolognak, pedig igazán senkinek nem kell megfelelned, csakis magadnak. Jó zenehallgatást! :)
2009. aug. 12. 15:40
 3/6 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm mindkettőtöknek, és ezzel tényleg megnyugtattatok.

Ugye, ahogy haladunk a korral, egyre több fiatal mondja rá hogy "ú de ...", pedig szerintem ez szebb műfaj, mint a többi együtt véve. Igen, rockot is hallgatok... de ez sokkal értékesebb számomra.

2009. aug. 12. 16:53
 4/6 anonim ***** válasza:
én 20 éves vagyok és szintén hallgatok klasszikus zenét, és szerintem az a gáz, ha valaki ezt gáznak tartja! szerencsére az én ismeretségi körömben elég sok zenész van (valamilyen szinten én is az vagyok), így ezen senki sem lepődik meg
2009. aug. 19. 10:50
 5/6 anonim ***** válasza:

Szerintem pont jobbfejebbé teszi az embert, ha (esetleg könnyűzene mellett) a komolyzenét is szereti.

Én például imádom Pinket és imádom Chopint is :D

2009. nov. 26. 16:38
 6/6 anonim ***** válasza:

Én is szeretem Chopint. :) Meg mellette Guns n Rosest, Kispált meg a többit.... Nem gáz, nyugi :D

17/L

2010. jan. 10. 17:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!