Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Lányok, nektek bejön Tuomas a...

Lányok, nektek bejön Tuomas a Nightwish-ből?

Figyelt kérdés
Szerintem nagyon jó pasi, sokat tud, és nyugodtabb is (Marcohoz képest :P) (20/L)
2009. aug. 12. 12:55
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

azért szintisnek sem közepes, inkább a jó kategória alsó negyedében helyezkedik el:) A dalszövegei szerintem ötcsillagosak, nagyon tetszik, hogy sokszor használ átvitt értelmű utalásokat, fanyar humort, iróniát, és kiváló dalszerzőnek tartom...

Igen nekem bejön, de azért Marcot méég szívesebben elfogatnám... Nekem ő az ideálom...:D

2011. júl. 26. 10:48
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Ajajj... ellenállhatatlanul. :)) De ebben közrejátszik egy személyes élmény is.

Még 2000-ben voltam Nightwish koncerten először, ott volt a helyem, hiszen előtte pár hónappal ismertem meg a 'Wishmaster' albumot, és egyből beleszerelmesedtem Tarja hangjába, remek zene, szövegek és az a hang... ez a nekem való! A bandatagokról szinte csak annyit tudtam amennyit ki lehet hámozni egy CD borító fényképéről. (akkoriban még nem volt nálunk internet, meg amúgy se nagyon) A koncert előtt még amikor kint voltunk az E Club előtt, messzebb a turnébusznál kiment a buszhoz egy térdig érő fekete hajú duci lány, először azt hittem ő a Tarja. De aztán kiderült nem, ő a Sinergy énekesnője volt, mellesleg Marco náluk gitározott akkoriban, ill. amikor Nightwish előadta a 'Beauty and the Beastet' ő énekelt Tarjával. E Clubról tudni kell, nagyon kicsi nézőtere van, a színpad is akkora h karnyújtásnyira vannak egymástól a zenészek. Olyan h kordon vagy biztonsági emberek hírmondóból se voltak, így nyugodtan rá lehetett könyökölni a színpad szélére. Így utólag is nagyon hálás vagyok a régi énemnek, hogy a színpad bal részén álltam be az első sorba, ugyanis oda került később Tuomas szintije is. Annyit azt hiszem már akkor is tudtam, hogy ő szerezte a számokat meg ő a főnök a zenekarban. Tuomas nagyon aranyos volt már akkoriban is, többször integetett nekem a koncert alatt, tényleg nagyon ari volt. :) Körülöttem szinte csak pasik voltak, és velük egyetemben én is Tarját néztem szinte egész idő alatt, mert olyan leírhatatlanul szép volt, olyan kisugárzása volt hogy az ember akaratlanul is rajta felejti a szemét és nyitott szájjal is képes lenne órákon át bámulni. :D Persze én is végigénekeltem minden számot amit a 'WIshmaster'-ről adtak elő, mert csak azokat ismertem. A koncert után kijött mindenki a Nightwish-ből a backstage bejárata elé, nem is tudom talán 50-60 ember lehetett ott és megindult az autogram vadászat meg fényképezkedés. Nem volt egyszerű a tumultusban mindenkit megtalálni, de azért összejöttek az aláírások meg pár fotó. Tuomas egy külön szobában (talán ruhatár volt?) találtam meg, ott alig volt bent pár ember, épp egy idősebb fazonnal beszélgetett, amikor meglátott, szélesre tárta a karjait és rám nevetett, és meg - ehm, nem tudom miért - mintha egy mágnes húzott volna ösztönösen átkaroltam és adtam neki két puszit, de utána hirtelen úgy elszégyelltem magam, meg szerintem ő is meglepődött, hogy gyorsan a bácsi kezébe nyomtam a gépet h fotózzon le meg kértem gyorsan autogramot és leléptem. :D Nem tudom miért csináltam, sose volt stílusom se előtte se azóta idegen pasikat ölelgetni/puszilgatni, meg egyébként se szokásom, de különben is ő kezdte, és legalább tudjuk h Tuomas egy egészséges hormonműködésű fiatalember. :)) Következő évben Szigeten léptek fel Metal Hammer sátorban és még kora délután kimentek a színpadra hangszereket hangolni, Tuomas is ott volt, és amikor meglátott integetett, jól esett h még emlékezett rám. Persze ennek már 10 éve, azóta már biztosan elfelejtett, és nagyon népszerűek lettek, szerintem már nagyon kicsi rá az esély h az ember akár autogramot vagy fényképet tudjon szerezni személyesen. Azóta is minden október 29-e pirosbetűs ünnep nálam, és szívesen emlékezek vissza arra a "finnek éjszakájára".

Ja és igen, határozottan "bejön Tuomas a Nightwish-ből". x) Ha van egy zene ami megfog, amiről úgy érzed hozzád szól, tudsz vele azonosulni, akkor akik azt a zenét csinálják, olyan mintha a barátaid lennének, akik mindig veled vannak. :)

2011. nov. 12. 07:04
 13/17 anonim ***** válasza:
67%

kétségtelen, hogy Tuo jó pasi. jó teste van, gyönyörű szemei, és ahogy nézni tud velük, elolvad az ember lánya... már aki.

mert én sokkal inkább olvadozok Empputól. annyira édes, kicsi, szeretgetni való. imádom, hogy állandóan fülig ér a szája, hogy flörtölget a közönségben a csajokkal. a kicsi termete ellenére is szerintem egy nagyon jó pasi. a s*gge mindenesetre messze veri a többiekét... még a csajokénál (Anette, Tarja) is formásabb hátsója van. kár, hogy állandóan takargatja azokkal a hosszú ingekkel.

2012. jan. 24. 23:20
 14/17 anonim ***** válasza:
67%
Utolsó!osztom a véleményed!Erno valóban nagyon kedves fiú..Egyszer testközeli élményem is volt vele- véletlenül megfejeltem autogram osztásnál -.-"
2012. febr. 9. 19:01
 15/17 anonim ***** válasza:
52%
szegény... azért remélem, nem lett komolyabb baja sem neki sem pedig neked. gondolom, nevetett rajta egy jót (legalábbis olyannak képzelem őt, aki nevetne rajta)
2012. febr. 11. 21:46
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
áh, Emppu nagy bohóc, simán eljátszotta a haldoklót,aztán jót nevetett, hogy rám hozta a frászt.Dedikálta a cuccaimat, majd úgy belejött,hogy a homlokomat is alá akarta írni- a koccanás emlékére-alig bírtam megszabadulni tőle, szabályosan üldözött azzal a hülye filccel xD Mindent összevetve Erno hihetetlenül nagy forma ;)
2012. febr. 13. 15:37
 17/17 anonim ***** válasza:

hát tudtam én, hogy miért ő a kedvencem <333... pont olyan, amilyennek képzeltem... bár nem csoda, hogy így ismeretlenül is érzem, milyen lehet, hiszen mégis csak ugyanabban a csillagjegyben született, mint én :)

annyira sz*r érzés, hogy nem láthatom őt élőben... mér' nem Debrecenbe jönnek megint? :'(

2012. febr. 13. 22:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!