Milyen erősítőt ajánlanátok amivel jól működne az effekt pedálom?
Figyelt kérdés
Van egy Korg AX5G multieffekt pedálom, de a jelenlegi erősítőmmel nem igazán jó használni, nem is tudom pontosan milyen erősítőm van, valami no name cucc amit használtan vettem, márkajel nincs rajta, se típus. Szóval zenekari próbára milyen erősítőt tudnátok ajánlani amivel jól működne a pedál? Punk zenéhez főleg. Nem kell hogy legyen az erősítőn torzítás meg effektek, elég ha van rajta egy sima csatorna.2012. nov. 4. 19:58
1/4 anonim válasza:
hát, azt a multit jóformán semmivel. jobban járnál, ha eladnád, hátha kapsz érte valamennyit, az erősítőt is eladnád, és vennél mondjuk egy fender frontmant. abban van olyan torzító, ami az ilyen punk zenékhez tökéletes, nem is kell ahhoz más effekt, és még a hangja sem az a digitális szar lesz :D
2/4 anonim válasza:
Punkhoz multi? Szúnyogra ágyúval...
3/4 anonim válasza:
Punkhoz elég egy olyan erősítő, aminek van tisztességes torzítója, azt' cső. Volt szerencsém ilyen multeffekthez,de azt kell, hogy mondjam, hogy a 65w-os Marshall erősítőmben különb torzító/rugós!zengető van. Ja, és az erősítőt 2x annyiért vettem, mint amennyiért ezt az effektet árulják újonnan :)
4/4 A kérdező kommentje:
Nem csak punkot szoktam játszani rajta, szinte mindenféle stílust.
2012. nov. 5. 18:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!