Hogyan kell, tudtok ajánlani?
Figyelt kérdés
Nagyon szeretnék megtanulni hegedűzni, viszont nem tudok kottát olvasni és sajnos szolfézsra nem lenne időm járni. A szüleim azt mondták hiába vesznek nekem hegedűt, ha még kottát sem tudok olvasni. Sajnos az eddigi két iskolámban sem volt megfelelő ének-zene oktatás, ezért sok mindennel még nem vagyok tisztában. Nem tudtok ajánlani egy oldalt, ahol ilyenek vannak? Sajnos én nem találtam megfelelőt.2012. nov. 3. 17:43
1/5 anonim válasza:
ha ezek a dolgok mennének magától, szolfézs nélkül akkor nem lennének zeneiskolák... de ha ezt nagyon nem akarok mert cikinek tartod vagy egyéb indokból kifolyólag, akkor kérd az énektanár segítségét. ráadásul úgy tudom, hegedülni nem valami könnyű.
2/5 A kérdező kommentje:
Az énektanárunk, még rendesen zongorázni sem tud órán is mindig elrontja és nem hiszem, hogy segítene. Azért köszi a választ!
2012. nov. 5. 17:51
3/5 anonim válasza:
Keress egy jó szolfézstanárt, és első évben járj csak szolfézsra, talán úgy lenne időd, s csak utána kezdj hegedülni de azt tudd hogy ha tanulsz hegedűt akkor kötelező a szolfézs
4/5 A kérdező kommentje:
oké Köszi!
2012. nov. 13. 14:39
5/5 boboooka válasza:
én 8éve hegedülök.mai napig járok szolfézsra, és pl:tudod hogy mi az a n6/4 etc.. hegedülni magadtól NEM LEHET megtanulni!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!