Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Gitárt és tartozékait szeretné...

Gitárt és tartozékait szeretnék venni az alábbi kritériumokkal. Segítenél?

Figyelt kérdés

Szóval, "vénségemre" elhatároztam, hogy végre beteljesítem a gyerekkori álmot, és megtanulok/tanulgatok kicsit gitározni magamtól, illetve kis segítséggel, a párom húga évek óta gitározni tanul.

Viszont kellene vennem egy gitárt ugyebár... :)

Akusztikus gitárt szeretnék, lehetőség szerint újat, tartozékokon túl(húrok, tok, kották, hangoló, stb), magára a gitárra 20.000 Ft-nál többet nem tudok szánni.

Elég valószínű, hogy webshopból vásárolok majd, a környék adottságai miatt, tehát jöhetnek akár linkek is konkrét darabokkal, de fogalmam sincs merre induljak el.

Régi álmom egy fekete, vagy kék gitár, de nem feltétel...:)

A Muszty-Dobay-féle Gitáriskola tankönyvet már lapozgattam, tehát halvány fogalmam van húrokról, ilyesmiről, de természetesen nagyon jól jönne, ha konkrét példáim lehetnének mi közül válogassak, és mihez ne nyúljak egyáltalán.

Köszönöm a segítséget!

2012. nov. 3. 14:14
1 2
 11/11 CLASSICAL GUITAR ***** válasza:
Gitár vásárlás előtt érdemes elolvasni Halmágyi Gyula gitártanár honlapján a Publikációk résznél a "Hogyan vásároljunk klasszikus gitárt?" című írást. www.kil.hu/halmagyi
2012. nov. 27. 08:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!