Mitch Lucker -Suicide Silence énekese- tényleg meghalt szerdán (2012 oct.31) motorbalesetben?
Figyelt kérdés
Több oldalt is néztem és mindegyiken mást írnak.. Remélem nem igaz:/2012. nov. 1. 21:00
1/9 anonim válasza:
sajnos igaz,bár ne lenne az:'( Nyugodj Békében Mitch! El sem tudom képzelni mit érezhet most a családja...
2/9 anonim válasza:
Sajnos igen..Én sem akartam elhinni.: (
3/9 anonim válasza:
Sajnos igaz. És amit a kislánya mondott róla, az a legszívfacsaróbb dolog amit valaha olvastam.
4/9 anonim válasza:
nem igaz, mert november 1-én.. RIP Mitch Lucker! legends will never die! 爱
5/9 anonim válasza:
#3 belinkelnéd, vagy elmondanád? : ) kérlek
7/9 anonim válasza:
"If only sorrow could build a staircase, or tears could show the way, we would climb our way to heaven to bring him back, home again." (Tudom, hogy ez nem S.S., de ide illőnek találtam.)
8/9 anonim válasza:
igaz. először egyszerűen nem tudtam felfogni:| mostmeg nem is akarom. de sajnos igaz, bár ne lenne az : c
R.I.P Mitch<3
9/9 anonim válasza:
igen igaz =/ nyugodj békében Mitch =(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!