Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Így még lehetek énekesnő?

Így még lehetek énekesnő?

Figyelt kérdés

A hangommal nincs semmi gond, csak az a baj, hogy nagyon szégyenlős vagyok! Mások előtt nem merek énekelni!!!! A szüleimnek nem tetszik az ötlet, úgyhogy úgy kéne csinállnom, hogy ők ne vegyék észre!

KÉRLEK SEGÍTSETEK!!!!!!!!!!!!!!

2009. aug. 11. 14:39
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
35%
Hát figyelj, ha nem szeretsz mások előtt énekelni,m akkor elég körülményes dolog énekesnőnek lenni. :)
2009. aug. 11. 14:42
 2/11 anonim ***** válasza:
66%
Ezt a kérdést biztos vmi 12 éves tette fel..
2009. aug. 11. 14:59
 3/11 Thurston ***** válasza:
85%

Nem feltétlenül kell mások előtt énekelni. Én sem szeretem, de itthon dolgozom az albumomon, és mindent egymagam rögzítek, vagyis az össze hangszert, és az éneket is.

Mondjuk ha olyan énekesnő akarsz lenni, aki a megasztárban énekel, meg a viva toplistáján van (ami ugye elég nevetséges dolog, és senki nem fog komolyan venni), akkor elkerülhetetlen, hogy fel is lépj.

2009. aug. 11. 16:11
 4/11 anonim ***** válasza:
75%

Énekelj először kórusban, az ellen még a szüleid sem tiltakozhatnak! Az életkorodhoz ennyi bőven elég. Ha lehet, menj zenei gimibe, és tanulj zongorázni! Sokat segít! Ez ellen szintén nem tiltakozhatnak a szüleid... Bár sajnos a zongoraoktatás elég drága mulatság.

Később, ha az önbizalamd kissé megjött a kórusban, akkor tehetségedhez mérten szólószerepeket is vállalhatsz. De addigra már el is múlsz 18 éves... :P

2009. aug. 11. 19:06
 5/11 A kérdező kommentje:
Hát köszönöm mindenkinek, és nem, nem egy 12 éves írta!!!!
2009. aug. 13. 14:01
 6/11 A kérdező kommentje:
Annak, aki azt írta, hogy ő otthon készíti az albumokat, neki üzenem, hogy szeretném veled felvenni a kapcsolatot! Talán MSN-en. Vegyél fel légyszi! farkas_anita@windowslive.com
2009. aug. 13. 14:03
 7/11 anonim ***** válasza:
72%
Mariah Carey se szeretett mások előtt énekelni!! :) de már legyűrte ezt :)
2009. aug. 13. 14:40
 8/11 A kérdező kommentje:
Köszi! Majd igyekszem!
2009. aug. 13. 15:17
 9/11 anonim válasza:
Igen, szerintem ezt a szégyenlősséget le fogod gyűrni. Egyébként a zongorázást is jó ötletnek tartom, és ha netán egyszer a zeneakadémiára jutnál, ott is van zongoraóra (kötelező) és ének is.
2009. aug. 19. 20:43
 10/11 anonim ***** válasza:

2009-08-13 14:40

És most ő az egyik legjobb, élőben is gyönyörű a hangja. Leona Lewis se szeret, de vannak praktikák amik segítenek.

2010. júl. 23. 16:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!