Mi a véleményetek a Cort AD-810 gitárról?
Valamint azt hallottam, hogy a lakkozatlan festés besötétedhet, elcsúnyulhat, ez igaz? Mik a tapasztalataitok?
1. A gitár az áráért jó kis hangszer, használtam.
2. Ez egy fekete gitár, mit értesz az alatt, hogy lakkozatlan és besötétedhet? :)
Egyrészt lakkozott, másrészt hová sötétedne? :)
3. Minden lakkozás változik az idővel valamennyire, a környezeti hatások miatt (napfény, kopás, stb.)
4. A natúr színűt használtam, egy év alatt semmivel se lett csúnyább vagy sötétebb. És ha méágis besötétedik, az miért baj?
OPB, azaz open pore black, tehát lakkozatlan fekete, legalább is, ha jól tudom, akkor azt jelenti:) És ugye a feketének is vannak árnyalatai, lásd példának, ha egy fekete ruha vizes lesz, megváltozik a színe:) Ha egységesen változik a színe, az nem zavar, csak a kézen levő nedvesség, zsír hatására foltosodhat. Azaz, nekem ezt mondták, aztán ki tudja :)
Köszönöm a választ!
Nagyon keversz valamit.
Az Open Pore Black azt jelenti, hogy lakkozás előtt nem használtak rajta olyan alapozót, ami arra való, hogy a fa pórusait tömítse, ezért sose lesz teljesen tükörsima, azaz tükrösen fényes felülete. Ettől még lakkozást kapott több réteget, de a polírozás után is amolyan selyemfényű marad.
De egyébként ez is ott van:
Lakkozás: selyemfényű
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!