Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mit csináljak (gitárhúrozás)?

Mit csináljak (gitárhúrozás)?

Figyelt kérdés
Vettem gitárra húrokat, elég drága, nagyon jó minőségű húrokat (klasszikusra, több mint 4k volt) de a H húrra nincs elég menet! Mit csináljak? :S nincs már meg a blokkja nem tom mit kéne csinálni, A-ig tudom max húzni, tovább nem engedi mert elfogy... Nem vagyok kezdő húrozó, húroztam már párszor, és nem volt eddig ezzel gondom.
2012. okt. 30. 11:16
 1/6 anonim ***** válasza:
Hogy érted, hogy nincs elég menet, de A-ra tudod húzni, mert elfogy?
2012. okt. 30. 11:50
 2/6 anonim ***** válasza:
tehát túl rövid a húr? o.O
2012. nov. 1. 12:13
 3/6 A kérdező kommentje:
igen túl rövid a húr, sé már napok óta szenvedek de sehogy sem megy fel rá :S
2012. nov. 2. 14:06
 4/6 anonim ***** válasza:
ez érdekes, a húrnak legalább 2nél többször nagyon nem szabad feltekeredve lennie, és még így is van lelógás, szerintem azért vidd vissza, hogy ez mégis mi
2012. nov. 2. 23:23
 5/6 A kérdező kommentje:
visszavittem még múlt héten, mondták, hogy nem érti mi a baja, és sajnos ja, gyári hibásan jött le :S kicserélték, és most már jó :D csak kicsit furcsa volt mert azért sztem nem gyakori (legalábbis nekem nem volt ilyen gondom még), hogy rövid legyen egy húr...
2012. nov. 11. 23:10
 6/6 anonim ***** válasza:
jaja fura, de úgy látszik létezik :D, még velem sem fordult elő
2012. nov. 12. 14:25

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!