Miért van az hogy elmondom a barátaimnak hogy slipknot-ot hallgatok meg hasonlókat a fele ennél a pontnál elmegy a pics*ba a másik fele meg azután miután megmutatta a top 3 számomat tőlük?
Figyelt kérdés
2012. okt. 29. 01:37
1/5 Malats válasza:
Mert nem ezt a müfajt szeretik, és buták, mert zenei izlés alapján becsmérelnek. Annyit tudsz tenni, hogy nem hangoztatod a zenei hovatartozásod, vagy keresel normàlis barátokat.
2/5 A kérdező kommentje:
Értem kösz a választ
2012. okt. 29. 12:44
3/5 anonim válasza:
Basszus, ezzel én is így voltam..... Ha megtudták hogy Slipknot-ot hallgatok, valahogy egyre kevesebbet beszéltek velem, aztán hirtelen eltűntek.... De szerencsére vannak olyan barátaim, akik nem ítélnek el a zenei ízlésem miatt. Csomó barátomnak mutattam a Slipknot-ot (akik nem ismerték) és ők is elkezdték hallgatni :) Aztán rászoktak :D Egyébként, (szerencsére) már egy ideje nem volt olyan, hogy valaki elhúzott volna azért, mert Slipknot-ot hallgatok....
Üdv :D 12/L
4/5 anonim válasza:
12 éves lány Slipknotot hallgat?!?!?!?! .... NAGYON HELYES :D
5/5 anonim válasza:
Nekem a legtöbb barátom hasonló zenéket hallgat metál,deathcore,hardcore stb viszont aki nem az se kategorizálbe gyökérnek ha valami nem tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!