Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Ez egy industrial metal szám?...

Ez egy industrial metal szám? (lent)

2009. aug. 10. 16:11
 1/7 Thurston ***** válasza:
Industrial/thrash.
2009. aug. 10. 16:12
 2/7 anonim ***** válasza:

A Fear Factory hatalmas.

Régen death/grind metalt nyomtak sok industrial hatással. Aztán volt egy nu-metal album is, most meg ez. De mindegyik jó. Kár, hogy a dobost pár hete kirúgták, pedig asszem nem gyenge amit itt is üt.

2009. aug. 10. 16:46
 3/7 A kérdező kommentje:

és a FF mennyire keresztényellenes? (nem mintha számítana)

ezt a számot hallottam tőlük először, és már az egyik kedvencem lett.

2009. aug. 10. 16:50
 4/7 A kérdező kommentje:
meghallgattam pár számot, és már van több kedvencem is: Replica, Resurrection, Moment Of Impact, Linchpin és most a Slave Labor
2009. aug. 10. 16:51
 5/7 anonim ***** válasza:
Hát szerintem inkább vallás ellenesnek mondható (pl. az Archetype albumról lásd az Act of God szövegét). De szerintem nem túl radikálisak a szövegeik. Ja, és úgy volt h talán augusztusban játszanak Bp-en. De aztán közbeszólt egy elég nagy botrány most az együttes körül, és le is mondták a bulit. De hátha bepótolják.
2009. aug. 10. 18:32
 6/7 A kérdező kommentje:
hm.. milyen botrány? és miért váltak meg raymond herrerától?
2009. aug. 10. 18:48
 7/7 anonim ***** válasza:

Még 2002-ben kiszállt az alapító Dino Cazares. Kijött 2 album nélküle, és most nemrég az énekes, szintén alapító tag Burton C. Bell és Cazares ismét közös munkába fogtak, majd bejelentették h az új projekt tulajdonképpen a FF. És h a basszgitáros(később gitáros) és a dobos mehet amerre lát. Őket meg nem nagyon kérdezték meg erről.

Hasonló botrány volt a nyáron az Anthrax nevű thrash együttes körül is. Ott is a pénz diktált leginkább...

2009. aug. 10. 19:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!