Házi stúdióba milyen előfokot használtok?
Figyelt kérdés
Vonal szintű felvételhez milyen előfokot, multit érdemes használni? Ha feleslegessé vált cuccod van, akár vevő is lennék rá.2012. okt. 24. 11:56
1/4 anonim válasza:
Én külső hangkártyát használok, azon van 2 mikrofon és 2 stereo vonalbemenet előfokkal, insert bemenettel, fantommal ellátva.
2/4 A kérdező kommentje:
Igen, köszönöm, nekem is van egy ilyen rendszerem, de most az lenne a kérdés(bocs, ha nem fogalmaztam világosan)a bemeneti oldalon milyen cuccokkal állítunk elő jóféle szundot, amit vagy PC-n, vagy más rögzítőn fogunk tárolni, kevergetni, masterelni.
2012. okt. 25. 09:21
3/4 anonim válasza:
Jó mikrofon, előfok, kompresszor. Mást nem célszerű előzőleg rápakolni, mert utólag nem lehet visszacsinálni.
4/4 A kérdező kommentje:
Ez is igaz! Van is mindenem, amit írtál, de...vonalból szeretnék felvenni. Kellene esetleg egy jó multi, ami emulált keverő szintű kimenettel, esetleg jóféle pre amp-okkal rendelkezik. A kérdést azért tettem, fel, mert olyan sok szar multim volt már, hogy nem merek jó tanácsok nélkül újba belemászni.
2012. okt. 26. 06:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!