Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Miért nincs mindenkinek szép...

Miért nincs mindenkinek szép énekhangja?

Figyelt kérdés
valamitől megszépülhet az énekhang?

2012. okt. 23. 08:34
 1/4 anonim ***** válasza:
Hülye kérdésre hülye válasz: Mert mindenki más hanggal születik. Most komolyan milyen választ vártál? Ha meg a gén-tudományra vagy kíváncsi nem ez a részleg.
2012. okt. 23. 09:30
 2/4 anonim ***** válasza:
Előző vagyok. Olyan nincs hogy megszépül, ha arra célzol ha magasabban szeretnél énekelni, elég gyakorlással próbálsz magas számokat énekelni amiket még épp ki tudsz akkor magasodik a hangod.
2012. okt. 23. 09:31
 3/4 anonim válasza:

igen. :) én úgy tudom. Van egy srác youtube-n, aki elmondása szerint borzalmas volt gyerekkorában a hangja, kétszer volt énekkaron, mert második alkalommal énekelnie kellet és azt mondták, hogy hát inkább ne ilyen pályát válasszon. a szülei is már sajnálták szegényt, hogy mennyit próbálkozik. Aztán mutat néhány példát, hogy miket lehet csinálni, hogy a torkod kellőképpen ellazuljon, kitisztuljon.

Szeirntem a tehetség relatív dolog. Meglehet tanulni rajzolni is, meglehet tanulni zenélni is, meglehet tanulni énekelni is. Az más kérdés, akiben benne van ez a hajlam.

Ha van benned akarat erő, akkor sikerülni fog szerintem. :) http://www.youtube.com/user/enekeljbatran/videos?view=0

nekem tényleg jó volt. Mármint szoktam úgy itthon énekelgetni, de érezm, amikor csinálom a bemelegítőgyakorlatokat könnyebben jön ki a hang. :) nekem sincs egy 'ódecsodás' hangom, de dolgozok rajta, és jobb mint kb 2 éve volt. :) habár még a hangom is változik, mert most abban a korban vagyok, de szerintem megér egy pár próbát a gyakorlás. :)

2012. okt. 23. 15:00
 4/4 Ian Catman ***** válasza:
Amiért nem minden pasi Brad Pitt, és nem minden csaj Catherine Zeta-Jones (szándékosan nem a Jolit írtam.)
2012. okt. 25. 17:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!