Miért nincs mindenkinek szép énekhangja?
igen. :) én úgy tudom. Van egy srác youtube-n, aki elmondása szerint borzalmas volt gyerekkorában a hangja, kétszer volt énekkaron, mert második alkalommal énekelnie kellet és azt mondták, hogy hát inkább ne ilyen pályát válasszon. a szülei is már sajnálták szegényt, hogy mennyit próbálkozik. Aztán mutat néhány példát, hogy miket lehet csinálni, hogy a torkod kellőképpen ellazuljon, kitisztuljon.
Szeirntem a tehetség relatív dolog. Meglehet tanulni rajzolni is, meglehet tanulni zenélni is, meglehet tanulni énekelni is. Az más kérdés, akiben benne van ez a hajlam.
Ha van benned akarat erő, akkor sikerülni fog szerintem. :) http://www.youtube.com/user/enekeljbatran/videos?view=0
nekem tényleg jó volt. Mármint szoktam úgy itthon énekelgetni, de érezm, amikor csinálom a bemelegítőgyakorlatokat könnyebben jön ki a hang. :) nekem sincs egy 'ódecsodás' hangom, de dolgozok rajta, és jobb mint kb 2 éve volt. :) habár még a hangom is változik, mert most abban a korban vagyok, de szerintem megér egy pár próbát a gyakorlás. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!