Vélemények az új Scooter számról (J'adore Hardcore)?
Ha azt vesszük alapul, hogy mennyi "máshonnan beszerzett" dallam, ötlet van a dalban, tényleg nem a legjobb Scooter nóta. Ha viszont ezekre nem gondolunk, akkor a szerzemény összhatása szerintem nagyon rendben van. Illetve, kiváncsian várom, hogy milyen lesz a nemsokára megjelenő Under The Radar Over The Top című album.
Ha módod van rá, szerezd be a J'adore Hardcore teljes maxi cd-jét, mert a rövid verziónál sokkal jobb az extended (és ugye még tovább is tart :)), valamint van rajta egy Dushbag című "valami", amiben nincsenek dobok, csak érdekes szinti hangok, meg néhány részlet a J'adore Hardcore-ból. Kellemes, "nyárvégi összhatás", jó hallgatni, vagy éppen autót vezetni rá. :)
Posse! Respect To Ya... :)))
Hát ja a sok nyúlás tényleg zavaró, de szerintem is fasza kis track lett. A maxit meg a 12inch-es verziót a megjelenés előtt két héttel megrendeltem. :D
kössz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!