Elekto-akusztikus gitárra milyen húrok kellenek?
Figyelt kérdés
linket is küldhettek !
nagyon köszönöm ! (:
2012. okt. 20. 20:08
1/10 anonim válasza:
Ha google-be beütöd 5 másodpercbe nem telik megtalálni...
De életképtelenséged megkönnyítésére tessék:
2/10 anonim válasza:
két dologtól függ, hogy: nejlon vagy fémhúros
3/10 anonim válasza:
A nylon húrost klasszikusnak hívják.
4/10 anonim válasza:
a kérdésből feltételeztem, hogy esetleg összekeveri az elektro-klasszikust az elektro-akusztikussal, mert nem mind1
5/10 A kérdező kommentje:
elektro-akusztikus...
nyilván fém húros, de hányast ajánlotok, milyen márkát, stb O.o sztem annyira nem tettem fel bonyolult kérdést :D
2012. okt. 25. 23:47
6/10 anonim válasza:
Honnan tudjuk, hogy neked milyen méret kell, és melyik gyártót szereted/fogod szeretni? És szerintem a kérdésedre feleltem.
13 éves lány vagy?
7/10 anonim válasza:
én is ezért kérdeztem, mert ha nem tudja milyen húr kell rá, gondoltam nincs képben
8/10 A kérdező kommentje:
21 éves lány vagyok..
és nem azért nem vagyok képbe mert hülye idióta vagyok, hanem mert még nem volt elektro-akisztikus gitárral dolgom...
2012. nov. 6. 11:23
9/10 A kérdező kommentje:
u*
2012. nov. 6. 11:23
10/10 anonim válasza:
én meg 21 éves fiú vagyok és nem azért mondtam mert idióta lennél, nem kell egyből támadni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!