Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » A Lacuna Coil nevű együttest...

A Lacuna Coil nevű együttest ismeri itt valaki? Vélemények?

Figyelt kérdés
2009. aug. 8. 11:32
 1/8 Thurston ***** válasza:

Szerintem elég sokan ismerik, mivel eléggé mainstream.

Zeneileg semmi különös, nekem elég unalmas ezért, de végülis rossznak se mondanám.

2009. aug. 8. 12:22
 2/8 anonim ***** válasza:
Szerintem is sokan ismerik, mint ahogy én is^^. Ha nincs más, akkor meghallgatom, nem a kedvencem, de tény, hogy az énekesnőnek nagyon szép a hangja, és gyönyörű*.*
2009. aug. 8. 13:26
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Amúgy nem ismerem annyira az együttest, csak pár számukat hallottam, és kiváncsi voltam, hogy mennyire jók. Ugyanis egy jó gothic metal bandát kerestem/keresek. De ha ilyen közepesek, akkor inkább hagyom. :)
2009. aug. 9. 16:40
 4/8 anonim ***** válasza:

nem rossz, de semmi extra, néha meghallgatom

ha tetszik az ilyesmi, ajánlom a Tristania nevű együttest, az sokkal jobb

2009. aug. 19. 11:01
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

1. magad véleményére adj, ne másokéra

2. a Lacuna COil szerintem nagyon kiváló együttes, és egyedülálló is, hogy két énekese van. a Comalies, Karmacode és Shallow Life albumaik pedig remekre sikerültek szerintem. Hallgatsd meg, egy próbát megér

2009. szept. 23. 22:24
 6/8 Thurston ***** válasza:

"és egyedülálló is, hogy két énekese van"

Valóban, még soha nem láttam olyan metálegyüttest, amiben két énekes van. Hihetetlen mennyire egyedi ez a zenei ötletük is, mint az összes többi.

Ironía off: ennél nagyobb baromságot még nem is írhattál volna. A hozzászólásodból kiválóan kiderül, hogy ezt az együttest tényleg max az tartja zeneileg eredetinek, aki ezenk kívül max tíz-tizenöt metálbandát ismer, azt is az emtívíből.

2009. szept. 23. 22:31
 7/8 A kérdező kommentje:
Figyelj, én azóta meghallgattam még pár számukat, de nem fogott meg. Ennyi. 2 énekes meg LOL. :D
2009. okt. 17. 10:56
 8/8 anonim válasza:
Van nehany szamuk amit nagyon szeretek (de nem kedvenc egyuttes azert), voltam koncerten is par eve Olaszorszagban es remekul jatszottak.
2015. jan. 9. 00:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!