A zongora képes összehozni az embereket?
Azért kérdezem mert nekem sehogy sem jön össze hiába is próbálok ezzel hatni az emberekre egyszerűe nem taláok olyan embert akit érdekelne vagy esetleg játszana is velem
de az is lehet , h velem van a baj....
Mindig a hülyeség komolyan szánalmas h midnenből hülyeséget csinálnak az emberek már kezd unalmas lenni ez a sok viccelődés.
Irigylem az ilyeneket nektek biztosan nincs semmi prolémátok .
Jampi vagy te szarzsák mit tudsz te a zenészek mint különös emberek akiket nem lehet megváltoztatni
mint a művészek akik furán lássák a világot .Aki nincs benne mit tudhat de már találtam olyan embert aki hasonlóan nyílvánul meg mindenről mint én. Az ilyenek meg
mint te csinálják azt amit eddig és ha van idejük ne írjanak olyat ami esetleg ántó lehet más számára.Maradjon
csendbe mert nem kiv senki a hozzászólására.
Én arra gondoltam, habár, ez lehet, hogy megint csak az én hülyeségem..:D Szóval, ha elmennél egy közösségi házba, vagy olyan helyre, ahol van zongora és általában vannak ott emberek, és leülnél játszani, valami olyat játszanál, amire az ember nem tud nem odafigyelni, biztos, hogy megdicsérnének, beszélgetnének veled, és olyan is biztos lenne ott, aki szintén szereti a zongorát.
Nem tudom, hogy segtettem-e, vagy csak írtam egy halom butaságot, te meg mosolyogtál rajta, de azért gondoltam megosztom veled az ötletem:)
És mellesleg én imádom a zongorát. Nem telik el úgy nap, hogy ne hallgatnák meg egy zongoraszerzeményt:)
Sok sikert!:)
Előző vagyok..:) Én meg írok, komolyan gondolom, hogy egyszer lehet ebből valami, és én most azon gondolkozom, hogy vajon ez hogyan hozhatna össze embereket. Talán valami klub..:D Mindegyis..
Szóval keress egy helyet, ahol ilyen emberek vannak:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!