Milyen programokat ajánlotok házi stúdiózáshoz?
Olyan kellene amiben a dobot belehet rakni már eleve felvett dob hangokból illetve lehet vele venni több sávot,
és az se lenne baj ha van benne gitár effekt is!Illetve kicsit késik a hang hallottam valamilyen programról ami kompenzálja a hangkártyát és nem fog késni a hang ennek mi a neve? Köszi előre is! :D
gitár effektelés... Waves GTR , Guitar Rig.
ahoz hogy ne késsen a hang külső hangkártya kell.
Sziasztok!Köszönöm a válaszokat!
Még 1 kérdésem maradt!
Milyen felvevő programot ajánlotok?
Valahol láttam olyat ahol össze lehetett vágni benne eredeti felvett dob hangzásokat!Nekem olyan kellene amiben a dobot megtudom csinálni felvétel nélkül, a gitár meg a többit meg felvenném külön sávokba!
Köszi előre is a választ!
Külföldi fórumokon leginkább ajánlott DAW a Reaper, ez kezdőknek, középhaladóknak egyaránt jó, gyors, és olcsó is.
Dobprogram VSTIből van választék bőven (EzDrummer kezdésnek nem rossz), gitár erősítő és effekt modellezéshez én az amplitube 3-at használom, szerintem jelenleg ez a legjobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!