Melyik régebbi szám hasonlít Kimbra Warriorjára?
Figyelt kérdés
Amikor meghallottam nagyon emlékeztetett vmi 90-es évek elejei számra, csak nem találom.2012. okt. 18. 20:09
1/7 anonim válasza:
Cyndi Lauper - Girls just wanna have fun
ez pl régebbi, és szerintem hasonlít:)
2/7 anonim válasza:
Júj!Mégegy eszembe jutott!! Ilyesmi, hogy "There is someone hold, there is someone children" --> ezt nem hiszem, hogy pont így van, de valami ilyesmi:) ^^
3/7 anonim válasza:
lehet, hogy a "hold" helyett mondjuk vmi "heart" van? :O Vagy lehet, hogy cold? Mert úgy még értelmes is lenne, mindjár rákeresek:-)
4/7 anonim válasza:
Esetleg "Take Me To Your Heart?" inkább már kiírom másik kérdésbe:)
5/7 anonim válasza:
Nah, erre gondoltam:D
Taylor Dayne - Tell it to my heart lyrics
6/7 A kérdező kommentje:
köszi! jaja! meg pár flashdances szám refrénjére is pl what a feeling
2012. okt. 21. 20:40
7/7 anonim válasza:
Nem tudom, hogy érvényes-e még a kérdés, de szerintem nézd meg Mark Foster (ő is énekelt a klippben) számait, mert ő írta szinte az egész szöveget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!