Van olyan zeneszerkesztő program, amivel olyan hangzást érhetsz el, mint a rendes hangszereké? (gitár, bass, dobok, billentyű . Tehát nem a tuctuc-forma :D)
Mondjuk az, hogy mivel könnyű dolgozni, elég egyedi izlés kérdése.
Én annak idején 1989-ben kezdtem MIDI szoftverekkel dolgozni és akkor is minden segítség meg leírás nélkül kellett megtanulni, de legutóbb, mikor a Reasont kellett volna használni, idegbajt kaptam tőle majdnem, annyira más a rendszer logikája, mint ami nekem bejön...
Gitárra az Ironaxe elég jó.
Lehet jó gitárszólót hegeszteni irodagéppel, csak hamarabb meg lehet tanulni gitáron azt a szólót! :) Meg aztán mi van, ha haver feltolja pár perc alatt, vagy ne adj' isten megtanítod magad gitározni is! :)
Ha a cél az, hogy a szerkesztésben, sound designban, na meg türelemben és alázatban szerzett jártasságodból adj kemény ízelítőt, akkor "egyszer az életben" lehet értelme egérrel húzgálni több sávon a NoteOn-okat, meg négy-öt CC lane-t vagy automatizációt uralni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!