Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Szerintetek mit csináljak?

Szerintetek mit csináljak?

Figyelt kérdés

16 vagyok.Idén voltam az x faktor válogatóján,ahol a mentorokig sem jutottam el,pedig sokak szerint tehetséges vagyok.Kb 3× kellett felmenni Pestre Veszprémből,anyuék meg nem keresnek valami sokat ezért a mamámtól kellett kérni a félretett pénzéből adott nekem az útra.

Rosszul éreztem magam,és eldöntöttem hogy többet nem jelentkezem ilyenre.Viszont annyira szeretnék énekesnő lenni,hogy erősen gondolkodom hogy a csillagszületikbe vagy a következő x be / Voice ba jelentkezem...

Hogy csináljam??

Érdemes lenne?

* Automatikusan eltávolított tartalom.
2012. okt. 13. 19:09
 1/10 A kérdező kommentje:

A külsőmön keresem a hibákat mert fogalmam sincs miért nem hívtak vissza...annyira rossz.

Tudom hogy az x faktor nem a hangról szól,de ezáltal elérhető lenne az álmom.

Fogalmam sincs mit tegyek.

2012. okt. 13. 19:12
 2/10 anonim ***** válasza:
Nekem tetszik a hangod, bar 1:03-tol az borzalmas volt, de feltetelezem hogy nem tanitott senki enekelni aki terelgetett volna, es ahhoz kepest szerintem jo. Keress valakit aki tanit.
2012. okt. 13. 19:25
 3/10 anonim ***** válasza:
Talán nem véletlenül nem hívtak...
2012. okt. 13. 21:23
 4/10 A kérdező kommentje:
miért annyira rossz??
2012. okt. 13. 21:29
 5/10 anonim ***** válasza:
Hát én tényleg nem akarok a lelki világodba gázolni, de igen, az.
2012. okt. 13. 22:33
 6/10 A kérdező kommentje:
huh
2012. okt. 13. 22:35
 7/10 A kérdező kommentje:
2012. okt. 13. 22:40
 8/10 anonim ***** válasza:

Énektanárral konzultálj szerintem. Kemény verejtékes munkával el tudsz valamit érni, de még akkor sem leszel valószínűleg egy nagy énekesnő.

Ja, az említett videó szintén nem kifejezetten van szépen énekelve.

2012. okt. 13. 23:09
 9/10 A kérdező kommentje:

na és ez??

Ezt nem kell letölteni,megtudod ott is hallgatni.

Még itt sem égtem teljes lángon,mert tegnap este vettem fel,és a szomszédok már aludtak.

Szóval ez nagyon nagyon lightos.

* Automatikusan eltávolított tartalom.
2012. okt. 14. 10:42
 10/10 anonim ***** válasza:
Nincs rossz hangod! És külsőre se vagy rossz! Nem udvarlásból mondom, mert nő vagyok:-)
2012. okt. 15. 02:34

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!