Az Egyesült Királyság csak a nyelve miatt ennyire jelentős zenei nagyhatalom?
Európában egyértelműen az Egyesült Királyság a legkiemelkedőbb a zenében, sőt, talán az egész világon is az Egyesült Államok után.
De ez főleg az angol nyelv miatt van? Vagy brit földön több tehetséges ember él, mint pl. a hasonló méretű Németországban vagy Franciaországban (csak pl. ezt a kettőt hátráltatja a nyelvük)?
Köszönöm a válaszokat, bár egyik sem megfelelő a feltett kérdésnek.:)
Arra voltam kíváncsi, hogy a hasonló méretű Németországban és Franciaországban (vagy még hozzávehetjük akár Olaszországot is) hasonlóan sok tehetséges énekes van -e, mint az Egyesült Királyságban?
Csak ugye a brit énekesek egyértelműen sikeresebbek, az angol nyelv miatt.
#2 vagyok.
Mindketten a kerdesedre valaszoltunk. Igen, az angol nyelv miatt...
Ettol fuggetlen minden nemzetisegben lehetnek (es vannak is) tehetseges eloadok. Ertem ezt ugy hazai vonatkozasban, hogy ha peldaul Mate Peter angolszasz teruleten szuletett volna, akkor valoszinuleg vilaghiru lett volna. Mivel sajat maga komponalt, eljatszotta- es tokeletesen el is enekelte a szerzemenyeit. Persze tobbszaz pelda lenne err itthon es nyilvan valo minden mas NEM angol nyelvteruleten is. :)
Most néztem jó néhány német X Factort és Supertalent-et (német Britain's Got Talent). Nem voltak olyan kiemelkedően jó énekesek, mint amilyen a brit változatokban voltak.
Persze lehetséges, hogy csak rossz részeket láttam.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!