Gitárosok! Tudnátok mondani egy olyan gitárt ami minden stilusban megállja a helyét?
"Pár emberre alaposán ráférne egy kis gitároktatás ha azt hiszi,hogy a videóban található gitár csak metálra való. Én meg ezen sz*rok be a röhögéstől,hogy minek ír ide olyan aki marhára nem ért ezekhez a dolgokhoz."
Csak megsúgom, az ide írók 99%nál fényévekkel többet tudok a gitározásról. Ez nem fényezés, látom mekkora balf*szlámák írnak ide.
Mindenesetre várom, hogy ilyen hangot hogy hozol ki egy alexi modellből: http://www.youtube.com/watch?v=VdTpJ63ZosM
Való igaz, egy Fender HSS viszonylag széleskörűen felhasználható, de, az hogy minden stílusban megállja a helyét, baromság.
A Variax gitárok jók, de van néhány erőteljes gyerekbetegségük, szóval inkább csak otthoni játékszernek valók, nem is nagyon használja senki élőben...
Mivel van Variaxom, elsőkézből tudok tapasztaltról beszámolni, nem úgy, mint sokan, akik csak hallottak róla.
Kétségtelenül vannak korlátjai, de igazán kíváncsi lennék, ha föltennék pár Variax-szal és egy normál gitárral készült felvételt, vajon ki tudná azonnal kiszúrni, melyiken szól az egyik és melyiken a másik.
Arról nem is szólva, hogy a JTV önmagában is egy egész jó gitár és a modellezés nélkül is használható.
James Heatfiled használt egy akusztikus Variazxot turnén, a Garbage használta, Stewe Howe használta...
Egyből kiszúrnám, amint tompítasz egyet, ugyanis a piezo miatt nem szól normálisan sajnos.
Pedig tényleg iszonyú jó lenne a dolog.
"Csak megsúgom, az ide írók 99%nál fényévekkel többet tudok a gitározásról. "
Hogy,hogy nem vagy te még befutott zenész az epic recordsnál te Randy Rhoads eltitkolt fia ?
Mivan kisfiú, fáj, hogy fényévekkel jobb vagyok nálad (is)? :D
Honnan tudod, hogy nincs 30 lemezem és még 15 szerződésem?
Mint írtam, nincs szó önelégültségről, csak közöltem a tényeket.
K*rva sokat tudok a gitározásról, de nem az ölembe hullott, megdolgoztam érte, rengeteget olvastam róla, rengeteg emberrel beszéltem, rengeteg cuccot próbáltam, rengeteg emberrel zenéltem.
Na húzzál vissza gyakorolni, hátha egyszer tovább jutsz a C-dúr skálánál...
"...az ide írók 99%nál fényévekkel többet tudok a gitározásról..."
"...fényévekkel jobb vagyok nálad (is)? :D"
"K*rva sokat tudok a gitározásról..."
:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD lol :-))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!