Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Szereti itt valaki rajtam...

Szereti itt valaki rajtam kívül a magyar nótát?

Figyelt kérdés
Aki nem tudná hogy miről van szó,annak csak annyit az a muzsika ami a jó ebédhez szól a nótában hallható..:)
2009. aug. 5. 22:05
 1/4 anonim ***** válasza:
orchideááááááák lila orchideááááááááááááák mondjátok eeeeeeeeel hogy szereteeeeeeeeeeeeeeeeem:):):)
2009. aug. 5. 22:13
 2/4 anonim ***** válasza:
Én fiatal vagyok/24/ de szeretem. Azt nem mondom hogy mindegyiket de sok olyan van amit az apukám és a mamám hallgatott és ismerem őket. Csodálkozni is szoktak a barátaim amikor valahol szól ilyen zene és én tudom naggyából a szövegét.
2009. aug. 5. 22:14
 3/4 A kérdező kommentje:

Ennek örülök..:)

Én gyerekkorom óta imádom a magyar nótát,most hogy már felnőttem(26)ugyanúgy rajongok a nótákért,énekeltem már cigányzenekarral,és azóta hívnak is,azt mondják nagyon hasonlít a hangom Járóka Sándor prímáskirály hangjára :) világon egyedülálló amit csinálnak a muzsikusaink,és ez a műfaj is egyedülálló,de a mai fiatalság ha meghallja azt a szót hogy magyar nóta,csak nevet egyet...

2009. aug. 5. 22:22
 4/4 anonim ***** válasza:
Szia, még 20 alatt vagyok, de imádom őket és már most úgy érzem, hogy nem élhetek muzsikaszó nélkül! Engem nagyon érdekel az éneklés is, úgy énekelnék zenekarral szép viseletben!
2011. jún. 25. 01:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!