Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Ez melyik együttes melyik...

Ez melyik együttes melyik dala lehet?

Figyelt kérdés

Elég nagy kérdés a kérdés tudom, de keresek egy számot, aminek sem az előadóját sem a címét nem ismerem, már nem emlékszem rá. 90-es évek elején közepén volt egy ismertebb "house" jellegű szám, szóval ilyen korai "duci duci" de nem az a monoton sz@r mint ami később trendi lett, henm ez még az éneklős dallamos ötletes. :D

Annyit tudok róla, hogy a klipjében egy csaj meg egy srác szerepelt. A csaj énekelt rendesen frankón a srácnak csak annyi volt a része, a szövege, hogy.... khmmm valami ilyen halandzsa volt hogy: "Párárárá didáp dádáp párárárá, Párárárá didáp dádáp párárárá" stb.. és ha jól emlékszem a srác fekete hajú volt talán fekete borostás vagy enyhe körszakállal. A csaj is fekete volt, és ha jól rémlik jó világos bőre volt. és talán jól ki volt rúzsozva vérvörösre.

A klipben a srác vagy ült egy székben, ilyen rokokó stílusú (igényes szobában voltak), és a csaj így hátulról simogatta a fejét, miközben a srác nyomta a párárárát :D vagy volt olyan, hogy mutattak egy fonográfot, valahogy oda tette a srác füle mellé, és a másik képen a srác holtan feküdt a padlón és a füléből folyt a vér.

Valami kígyó is rémlik, hogy volt a klipben, meg hogy ittak valami szeszt is, de valami olyasmi volt az egész témája, hogy meggyilkolja a csaj a srácot, ez volt a sztori, és ennek voltak mindenféle művészi megjelenítései.

Ha jól rémlik a csaj rendesen normális dallamos rendes kidolgozott szöveget énekelt amiben az ő része úgy ért véget, hogy, valami ilyesmi "... I singing this song..." és talán úgy folytatódott még, hogy "...before you..." és akk még egy szó volt itt, és a srác jött a refrénnel.

Hát nem túl sok infó tudom, meg lehet bénán is írtam le, de valami ilyesmi volt. Ha valakinek esetleg rémlik és ráismer az küldjön nekem róla infót lécci!!! :)

Köszi szépen!

2012. okt. 8. 11:40
 1/1 A kérdező kommentje:

wáááááá megtaláltam :D

na jó kicsit hülyén emlékeztem rá, csak foltokban stimmelt amit leírtam :D

http://www.youtube.com/watch?v=gb0sCE7leEg

2012. okt. 8. 16:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!