Imre Pál kérdése:
Van egy kis 15W-os tranzisztoros gitárkombóm. Amihez lábkapcsolót nem lehet kötni. Az a kérdésem hogy lehet-e ehhez valahogy lábkapcsolót kötni (mint a nagyokhoz). Valamilyen elektronikai megbütyköléssel? Aki ért hozzá kérem válaszoljon.
Figyelt kérdés
2012. okt. 7. 20:54
1/6 anonim válasza:
Ha van benne kézzel kapcsolható tiszta és torzított csatorna, akkor nagy valószínűséggel igen, de szét kéne hozzá túrni az egészet és valószínűleg többe kerülne, mint maga az erősítő.
Nem valószínű, hogy megéri.
2/6 A kérdező kommentje:
Van nyomógombos csatornaválasztás természetesen.
De nekem lábkapcsolós kellene.
2012. okt. 7. 21:38
3/6 anonim válasza:
Akkor keress fel egy szakit...
Szét kell fúrni a sasszit, szét kell túrni a nyákot, kell egy pedál, aztán rákenról...
5/6 anonim válasza:
én vagyok a hülye, hogy azt gondolom, hogy a gityót a pedálra kötöd, azt meg a bemenetre?
6/6 anonim válasza:
"én vagyok a hülye, hogy azt gondolom, hogy a gityót a pedálra kötöd, azt meg a bemenetre?"
Milyen pedált?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!