Ez miért lehet? Már jobban gitározom mint fél éve, de van pár szám ami fél éve sokkal jobban ment?
skálázgatom, gyakorlatokat csinálok
sokszor 3-4 órát, átlag 2-3mat szoktam gitározni
és mikor még ratyibb voltam, akkor jobban mentek ezek a számok, úgy érzem mintha az izom memóriámba rossz mozdulatsor rögzült volna be mikor a számot tanultam, de akkor valahogy ment, most meg nem
ez hogy lehet
jó rég óta gitározom, de kb 1 éve komolyan
ismerős.. Mivel még full kezdő voltál nem tudtad tutira, hogy jól csinálod. Most, hogy többet tudsz rájöttél azaz tudat alattid jött rá vagy nemtom hogy írjam le.. Tehát lassan rájösz ahogy egyre többet tudsz, hogy ami korábban csináltál az nem teljesen jó.
Másik lehetőség az, hogy ha sokat játszol egy adott dalt akkor egy idő után a füled "megunja" és változatosabbá akarja tenni a dalt, ez annyit takar, hogy már kezdesz azaz már unod a régit és improvizálni (keress rá neten hogyis működik ez) akarsz már, és ez jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!