Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Ez miért lehet? Már jobban...

Ez miért lehet? Már jobban gitározom mint fél éve, de van pár szám ami fél éve sokkal jobban ment?

Figyelt kérdés

skálázgatom, gyakorlatokat csinálok

sokszor 3-4 órát, átlag 2-3mat szoktam gitározni

és mikor még ratyibb voltam, akkor jobban mentek ezek a számok, úgy érzem mintha az izom memóriámba rossz mozdulatsor rögzült volna be mikor a számot tanultam, de akkor valahogy ment, most meg nem

ez hogy lehet

jó rég óta gitározom, de kb 1 éve komolyan

2012. okt. 7. 17:54
 1/2 anonim ***** válasza:

ismerős.. Mivel még full kezdő voltál nem tudtad tutira, hogy jól csinálod. Most, hogy többet tudsz rájöttél azaz tudat alattid jött rá vagy nemtom hogy írjam le.. Tehát lassan rájösz ahogy egyre többet tudsz, hogy ami korábban csináltál az nem teljesen jó.

Másik lehetőség az, hogy ha sokat játszol egy adott dalt akkor egy idő után a füled "megunja" és változatosabbá akarja tenni a dalt, ez annyit takar, hogy már kezdesz azaz már unod a régit és improvizálni (keress rá neten hogyis működik ez) akarsz már, és ez jó.

2012. okt. 7. 22:23
 2/2 anonim ***** válasza:
Az elején én is úgy éreztem, hogy k...a jó vagy. Aztán x év múlva meg azt, hogy semmit sem tudok. Az ember hallása edződik, mások az elvárások magaddal szemben, stb. Ezért mondjuk azt gyakran, hogy olyan nem létezik, hogy valaki "tud gitározni". X év múlva mindenki rájön (ideális esetben), hogy ez egy végtelen folyamat.
2012. okt. 8. 10:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!