Ki szereti Adele-t?
és miért? :)
mostanában nagyon rákattantam a számaira :)
olyan szép mondanivalójuk van, pláne a Set fire, meg a Don't you remember :)
Nektek melyik a kedvencetek tőle? :)
Gratulálok! A mai napon eddig ez a leghülyébb kérdés amit láttam.
A nyereményed egy dedikált Justin Bieber CD.
Meséld már el, hogy miért vagy elmebeteg? :D
A kis b.zi mióta kapcsolódik Adele-hez ?
Te mekkora egy fogyatétokos lehetsz. ;)
Én nagyon szeretem, őt is és a zenéjét is. Nagyon szeretetreméltó, jó humorú és aranyos, kedves, odafigyelő, valahogy a hatása alá kerül az ember, és jókedvre derít. Cuki! :D Nagyon bírom, egyéniség.
A zenéi pedig úgy hatnak rám, mint a kábítószer. Mikor először hallgattam a számait, azt mondtam, hát nem nagy szám. Mikor következőre hallgattam, azt mondtam, ez jó és nem megszokott. Következőre már kifejezetten tetszett, azóta pedig imádom a zenéjét :).
Engem megnyugtat, teljesen ellazít, jó kedvre derít, de egyben el is szomorít, mert annyira mélyre hatoló a zenéinek a mondanivalója, és az átélés, ahogy előadja. És ami nekem különösen tetszik összességében benne, hogy nem tucat sztár. Nem akar celeb lenni, neki tényleg az éneklés általi adás a célja. Emellett a zenéi sem szokványosak, különös atmoszféra lengi körül az egészet, és hangulatot teremt.
Persze, én vagyok a fogyatékos, nem az, aki egy olyan kérdést tesz fel, hogy szereted-e XY-t.
Valaki majd azt írja, hogy igen, valaki meg azt, hogy nem. Gratulálok, ennek nagyon sok értelme van, ezáltal biztos jobb lesz majd az életed.
Úgy látszik ő fogja énekelni az új Bond film dalát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!