Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Ha ezt a dalt meghallod mit...

Ha ezt a dalt meghallod mit érzel?

Figyelt kérdés

http://www.youtube.com/watch?v=psIfrJ210Ds

nektek tetszik?

Én nagyon szeretem és olyan furcsa jó érzésem lesz tőle mindig

:)

2012. okt. 6. 23:13
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
*szerintem nagyon szép szám
2012. okt. 6. 23:41
 12/18 anonim ***** válasza:

Nem bunkó válaszként, de ha hallom, ha nem hallom fáj a hátam, nem vált ki semmilyen érzést.

Amitől könnyezni tudok ha nagyon kivagyok, az pl a Tcs- egyszerű dal, de az is csak az emlékek miatt van :)

Meg pár hete a "Kiscsillag- örökre" is meghatott

2012. okt. 6. 23:48
 13/18 anonim válasza:

szép szám!

És igen,vannak olyan számok,amiről éppen egy elveszett szerelem jut eszembe,és elszomorodom tőle,hogy nekem miért nem jött össze:) ilyen pl.: chris brown-without you, vagy a He Is We-All about us..:)

2012. okt. 6. 23:49
 14/18 anonim ***** válasza:
jót:D
2012. okt. 6. 23:50
 15/18 A kérdező kommentje:

aha a without you az is ilyen nekem mint ez

Meg Beyonce-I was here

2012. okt. 6. 23:52
 16/18 anonim ***** válasza:
Én azt ézem, hogy kellene neki egy pörgős dnb/dubstep/house remix, mert most elég szar. Persze nem olyan electros, amit mostanában nyomatnak, hanem ami illik a szám mondanivalójához!
2012. okt. 7. 00:19
 17/18 anonim ***** válasza:

Óó..persze, hogy vannak olyan számok, amiktől kiráz a hideg vagy épp a sírás határára kerülök tőlük. Van olyan is, aminél álmodozni szoktam elalvás előtt.:)

Nem vagyok egy Miley Cyrus fan, de van 1-2 nagyon szép száma amiket pl a tv-ben meg a rádióban nem is lehet hallani.:)

2012. okt. 7. 00:30
 18/18 anonim válasza:
írj privit! szép szám!
2012. okt. 7. 01:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!