Festék spray-el le lehet festeni a gitárt?
Akarok venni egy elektromos gitárt, de az a baj, hogy kék, és lehet(!), hogy egy-két helyen kopott is, mert koncerteken volt használva. Még nem láttam a gitárt, de azt mondják jól szól.
Csak a színét szeretném megváltoztatni, ha lehet. A barátaim mondták, hogy lehet kapni ilyen festék spray-t, amivel pl. bicikliket is le szoktak festeni ők, és rajta marad.
Szerintetek érdemes lenne megprobálni lefesteni? És lehet egyáltalán?
Először valami fémen próbálnám ki, hogy rajta marad-e a festék (pl. 5 napig hagyom), és csak utána festeném, ha lehet.
Jah, és azt hogy tudom megoldani, hogy pl. a koptatólapot a hídat, és a hangszedőket ne festékezzem össze? Mert szétszedni nem szeretném. Ha papírral eltakarom, és vigyázok, akkor az úgy jó? Vagy ha festékes lesz, lesz valami baja?
Köszi a válaszokat!
szerintem nem jó otlet...
ha már festetni akarod, keress egy hangszerboltot, ott tudnak helyeket, ahol hangszereket javitanak, menj be oda es csinaltasd meg nem tul draga
Hát, gondoltam én is arra.
Most ha megveszem a gitárt, akkor úgyis kell vegyek pántot és tokot, és egyúttal megkérdem azt is, hogy nem tudnak egy helyet, ahol gitárt festenek? Hátha tudnak segíteni! :)
És kösz a választ! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!