Hogyan beszélhetném le róla, hogy ezt tegye a hangjával?
hát nem tesz jót,csajnak meg végképp nem.a technikát elsajátította, v csak magától állt neki hörögni?be szokott utána rekedni.
szerintem,ha szereti,és nem érdekli a tiszta éneklés,akkor ne szólj bele.majd megunja,talán ez valami fellángolás nála,és hamarosan elmúlik
Én még nem ismerem régóta, de állítása szerint elég régóta csinálja ahhoz, hogy tudja, hogy hogy csinálhatja minimális károkkal...de egyébként járt énektanárhoz, és tanítottak neki különböző éneklési technikákat, de kétlem, hogy van olyan énektanár, aki ezt tanítaná (és azt is csodálom, hogy nem szólt érte...vagy egyáltalán azt se tudom, hogy tudott-e róla)
Mindenesetre szerintem borzasztó, amit csinál (szerintem), és tuti nem tesz jót...De amúgy ami meglepő, még csak el se megy a hangja utána...nem reked be, meg semmi...(csak ha meg van fázva, és amúgy is rekedt...)
Esetleg valami ötlet, hogy legalább, ha meg van fázva akkor ne csinálja? Mit mondjak neki ehhez? És őt miért nem aggasztja???
Egyébként remélem igazad van, és majd kinövi...
el kell,h keserítselek,vannak énektanárok,akik kifejezetten ezt a technikát is minden további nélkül megtanítják.viszont,ha nem reked be,és rendben van utána a hangja,akkor valóban jól csinálja.
betegen még skálázni sem érdemes,csak ha baromi fontos fellépése van.
nem tudom,h értesd meg vele,ha énekesként nem vágja a dolgot,ott fejben van a baj.én semmiképpen nem kockáztatnék betegen,bár sajnos nekem is volt már koncertem,amikor baromira nem kellett volna énekelnem.ez van,de ha nem muszáj,minek erőltesse?
különben ő ezt most h gondolja?akar is elérni valamit v csak hobbi szinten tolja?
hát,mindenesetre érdekes.szakmai füllel hallgatva is borzasztó?
ideglevezetés?nem kell ahhoz ordibálni :D menjen futni
ja,és a csajszi kora?
(különben ti párkapcsolatban éltek,ezért-is-zavar?)
Nem párkapcsolat, csak nagyon jó barátok lettünk az elmúlt időben, és aggódok miatta...nemsokára tölti a 18-at...
Sajnos én szakmai füllel nem tudok erre mit mondani, ugyanis én nem értek se a zenéhez, se az énekléshez (csak rosszul vagyok az ilyen hörgős-ordítós éneklési módszerektől, nem szeretem őket, és nem szívesen hallgatom őket...de ha neki ez jó hallgassa, csak ne csinálja...)
Egyébként hobbiszinten gitározik is...meg régen játszott más hangszeren is...szóval nagyon szereti a zenét, meg mindent, aminek a zenéhez köze van...ja és énekkaros, nem tudom mit utál a hangjában...és én már abszolút nem értem, csak reméltem itt valaki ad valami tippet, hogy majd öregkorára is tudjon még beszélni, és ne tegye teljesen tönkre a hangszálait...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!