Nektek van olyan énekes/banda amit ti szerettek, de a környezetedben élők általában nem ismeri/k?
Persze nem is egy :) A szövegeik szoktak meg fogni. :)
Tyler Hilton, Bethany Joy Galeotti, Tyler James....és még sorolhatnám egy jó ideig.
Sonic Syndicate, Téveszme, Dalriada, Deathstars, Kötelező Közhelyek, The Unguided, Unsun, Sirenia, Zebrahead, Alvin és a mókusok, Serj Tankian.
Környezetemben mindenki csak a tv-ben is elhangzó hülyeségeket hallgatja. Nem azt mondom, hogy mindenki rockot, metált és ilyesmit hallgasson, de biztosan találni értelmes, egyedi zenéket is...
Adam Tyler. Sajnos hazánkban nem olyan ismert.
Szeretem, mert tetszik a hangja, a stílusa, a zenéje. Ő lehetne Adam Lambert és Lady Gaga szerelemgyereke is :)
Rengeteg ilyen van. Egyre többen csak a divatzenét szeretik és ismerik :/
Rock: A Perfect Circle, 10 Years, Brand New, Circa Survive, The Butterfly Effect, Hollywood Undead, Manchester Orchestra, White Lies.
+ Papa Roach, SOAD, Serj Tankian, The Offspring, Billy Talent, Avenged Sevenfold. Ezek szerintem híresebbek azért, de sok ismerősöm őket sem ismeri.
Pop: Gavin DeGraw, Hurts, Agnes Obel, Priscilla Ahn, Zee Avi, Tegan & Sara, The Fray, The XX.
A kedvenc műfajom a trance, na, ott szinte semmi előadót nem ismer egyik ismerősöm sem, csak a 3-4 híresebbet (ATB, Armin, Paul van Dyk, Tiesto). Pedig a leggyönyörűbb elektronikus zene szerintem!
Pár előadó: Eco, Above & Beyond, Arnej, Ashley Wallbridge, BT, Chicane, Cosmic Gate, Dennis Sheperd, Mike Foyle, Roger Shah, Markus Schulz, Super8 & Tab, The Blizzard, Omnia, Susana, Emma Hewitt, Tydi.
Curren$y, Wiz Khalifa, Smoke DZA, Valete, NTS, Papa Reto, Expeao, Daddy Yankee, J Alvarez, J Holiday, Novy y Jory, Angel y Khriz, J King y Maximan, Aventura, Domenic Martinez, Farruko...
Tudnám még folytatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!