Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Ki a legjobb? : 50 cent v...

Ki a legjobb? : 50 cent v Taio Cruz v EMINEM v Flo Rida

Figyelt kérdés
2012. szept. 30. 12:40
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
50 Cent meg Eminem rapperek, a másik kettő meg csak próbál az lenni:)
2012. szept. 30. 13:02
 2/13 anonim ***** válasza:
50%
Taio Cruz egy ultraszutyok, csak autotune-val képes bármit is csinálni... Flo Rida már jobb, neki nem feltétlenül kell a gépi segítség, ellenben sehogy sem említhető 50 cent-tel és Eminem-mel egy lapon. Amúgy szerintem Eminem a legjobb, a rap zene történetének az egyik (ha nem A) legnagyobb alakja.
2012. szept. 30. 14:04
 3/13 anonim ***** válasza:
2012. szept. 30. 17:25
 4/13 anonim ***** válasza:
0%
Taio Cruz. A többi mind raper, amihez nem kell tehetség, Taio legalább tud valamennyire énekelni.
2012. okt. 1. 14:41
 5/13 anonim ***** válasza:
58%
Taio semennyire nem tud énekelni, a raphez meg k.urva sok tehetség kell. El vagy te tévedve.
2012. okt. 1. 15:02
 6/13 anonim ***** válasza:

Flo Rida: Nincs rossz hangja, de szerintem egy kaptafa zenét csinál a többi popsztárral, ezért nem látok benne semmi különlegeset.

Taio Cruz: Szerintem ő ezek közül a leggyengébb, úgy javítgatják fel a hangját gépekkel, szájába adják a szöveget, a dalai még csak nem is egyediek, ugyanazok mint a a többi amiket hallani a rádióban.

Eminem: Ő már letett az asztalra ezt-azt, ha a régi számait nézem, akkor magasan viszi a pálmát mindenki felett, de még talán így a visszatérése után is.

50 cent: Nagyon bírom, egy-két zenét nagyon eltalált, de

nekem túl egysíkúak a dalai, nem olyan sokfélék, mint mondjuk Eminem-nek, de ő is nagy rapper, tud valamit.

Összességében szerintem Eminem a legjobb, engem ő fogott meg e 4 előadó közül a legjobban!!!

2012. okt. 2. 23:04
 7/13 anonim ***** válasza:
Bizkit, sztem te vagy nagyon eltélvedve xD ugyanis a raphez nem kell tiszta hang, csak kántálni kell mindenféle béna szöveget ritmusra. ennyi. amugy nemtom láttad-e taiot a londoni olimpián...
2012. okt. 3. 13:22
 8/13 anonim ***** válasza:
74%

A londoni olimpián is feltudják keverni a hangját, hogy kibäszottul jó legyen....Azért tetszik neked mert fogjuk rá, hogy nagyjából jól néz ki..

De Eminem sokkal több mindent tett le az asztalra. Ez meg hülyeség, hogy a raphez nem kell hang meg tehetség..

Te tudnál egy olyan szintű szöveget megírni és előadni mint Eminem?

Mert az nem nehéz, hogy megírják a szöveged feljavítják a hangod és nesze te leszel az új Taio Cruz..

2012. okt. 3. 14:54
 9/13 anonim ***** válasza:
Szép kis válasz az előzőtől!! :)
2012. okt. 3. 20:33
 10/13 anonim ***** válasza:

Te vagy eltévedve ha azt mondod hogy a reppeléshez nem kell tehetség. A legtöbb magának írja a zenéket MINDENT, a szöveget és az alapokat is. Te tudsz? Szerintem vért izzadnál amire megírnál egy ilyen szöveget és mellé az alapot:

http://www.youtube.com/watch?v=g9l3OgyO86c

És azt előadd úgy hogy az ne legyen dög unalom ne legyen monoton és szar.

2012. okt. 28. 20:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!