Help! Miért van ez gitárnál?
Figyelt kérdés
Tegnap kezdtem gitározni és amikor lefogom.a húrt és pengetni akarom nem szól :( mit csinálok rosszul?2012. szept. 30. 11:18
1/5 nybalint2001 válasza:
Én is gitározok velem is volt már ienrosszul fogtam gondolom teis rosszul...
2/5 anonim válasza:
Rosszul fogod le...
Túl messze a bundtól és/vagy túl gyengén.
3/5 anonim válasza:
Tegnap kezdted? :)
A nyakon a fem barazdak kozotti reszt 'bund'-nak hivjuk. Kozotte kell lenyomni a hurt. A legszebben akkor szol ha a pontos kozepetol egy kicsit lejjebb szoritod le a pengetos kezed iranyaba. Az elso par heten meg picit erzed az ujjbegyeidet, de majd utana megszokod. :)
4/5 anonim válasza:
Nem a fém barázdák közt a rész a bund.
Először is a barázda bemélyedést jelent, a fém pedig kiemelkedik.
Másodszor, a bund, vagy magyarul érintő, az maga a fém.
Harmadszor, a húrt nem a bundok között, hanem közvetlenül a bund mögött kell lefogni,
5/5 happyday válasza:
ha most kezdted,még nincs eléggé megedződve a kezed,és nem fogod le elég erősen.Idővel sikerülni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!