Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Szerinted Lady Gaga zenéi...

Szerinted Lady Gaga zenéi jobbak mint a diszkózenék?

Figyelt kérdés
Szerintem igen, mert legalább nem ilyen tuc-tuc zene és talán van mondanivaló is....

2012. szept. 30. 02:31
 1/5 anonim ***** válasza:
83%

Ez az alma, és a körte tipikus esete. mindkettő gyümölcs, de ezen kívül semmiben sem hasonlítanak egymásra.

Hülyeség a kéz zenei stílust összehasonlítani.

Olyan mintha a népdalt vetnéd össze a gospel-lel.

2012. szept. 30. 07:18
 2/5 anonim ***** válasza:
18%
Igen sokkal jobbak! :)
2012. szept. 30. 08:40
 3/5 anonim ***** válasza:

Lady Gagát szerettem, de már nem szeretem. Szerintem semmiben sem jobbak a zenéi, sima divatos, eladható pop. Mennyi diszkózenét ismersz? Nem annyiból áll a dolog, mint amit nálunk a diszkókban játszanak, vannak sokkal másabb zenék is a műfajban. Pl. trance. Gaga mondanivalója is olyan erőltetett általában. Ráadásul a zene sem csak a mondanivalóból áll, mert Beethoven zenéiben sem volt szöveg, mégis érzéseket vált ki.

(Jöhet a lepontozás, mert elmondtam egy kérdésre a véleményemet, aminél a véleményem volt a kérdés, és másnak nem tetszik...)

2012. szept. 30. 23:23
 4/5 anonim ***** válasza:
Utolsó szerintem jót válaszoltál.Lady Gagának neki csak kicsit különb a zenéje mint a diszkózenének.
2012. okt. 1. 14:20
 5/5 anonim ***** válasza:
Sztem gagának, igényesebb zenéi vannak, és jó hangja van élőben is
2012. okt. 1. 15:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!