Tudnék még ugyanúgy játszani?
Figyelt kérdés
9 évig tanultam zongorázni, de egyéb elfoglaltságok (iskola, más hobbik..) háttérbe szorult, konkrétan 6-7 éve nem ültem zongoránál. Már sokszor eszembe jutott, hogy jó lenne egyet játszani, és most az egyetem mellett valamennyi időm is lenne rá. Nem túl sok kihagyás ez, hogy önszorgalomból nekiálljak újra?2012. szept. 27. 12:41
1/2 anonim válasza:
Szerintem nem, ha igazán akarod, akkor menni fog, elevenítsd fel magadban, amit tudsz.
2/2 anonim válasza:
Leülsz és 1 év (pár hónap) alatt visszajuthatsz a régi szintre. Nekem mindig a gitáron jár az eszem, de ha van lehetőségem leülni és játszani, mindig találok valami jó kis kifogást :-o
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!