Melyik ez a rock szám az, amit a 90-es években sokat játszottak?
Szóval van egy rock szám, amit régóta keresek. Nem túl pörgős, de nem is lassú. Ha jól emlékszem az énekes hangja rekedtes, a gitár meg mintha ehhez hasonlítana: http://www.youtube.com/watch?v=xwtdhWltSIg
És fontos: a 90-es években rengeteget játszották, de még manapság is hallani.
Ennyit tudok mondani. Sajnos ahányszor hallom valahol, mindig a vége megy, lemaradok róla és nem tudom meg mi ez.
Előre is köszönöm a tippeket!
-az
Sajnálom, már fáradok...
Külföldi és semmi más nem rémlik hirtelen, legutóbb is nagyon rég hallottam az utolsó pár másodpercet...
Nem U2 és nem is Nirvana. Nem tudom mennyire ismert banda, de egy számukat, amit keresek a 90-es évek vége felé a tv és a rádió állandóan játszotta.
Köszönöm a válaszokat, ment a zöld kéz!
Szerintem ez lesz az:
Sajnos nem. Régen ezt is kerestem, aztán rátaláltam. Viszont hasonlít, ilyesmi az is amit keresek.
Köszönöm a válaszod, ment a zöld!
Sajnos nem, sőt már a dallamokra sem, de azt tudom hogy a refrén sokáig a fülembe csengett, amikor hallottam. Tényleg nem tudok semmi konkrétumot, csak azt, hogy az egyik legnépszerűbb ilyen szám volt. Gyakorlatilag volt idő, amikor csak az szólt. :-)
Ez is ilyen kicsit bús szám, de nagyon szép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!