Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Melyik ez a rock szám az,...

Melyik ez a rock szám az, amit a 90-es években sokat játszottak?

Figyelt kérdés

Szóval van egy rock szám, amit régóta keresek. Nem túl pörgős, de nem is lassú. Ha jól emlékszem az énekes hangja rekedtes, a gitár meg mintha ehhez hasonlítana: http://www.youtube.com/watch?v=xwtdhWltSIg

És fontos: a 90-es években rengeteget játszották, de még manapság is hallani.

Ennyit tudok mondani. Sajnos ahányszor hallom valahol, mindig a vége megy, lemaradok róla és nem tudom meg mi ez.

Előre is köszönöm a tippeket!

2012. szept. 26. 01:11
1 2
 1/18 A kérdező kommentje:

-az

Sajnálom, már fáradok...

2012. szept. 26. 01:12
 2/18 anonim ***** válasza:
Ez így kevés lesz, valami a video klipjéből részlet? Hol hallod rádióban?
2012. szept. 26. 01:24
 3/18 anonim ***** válasza:
Külföldi vagy magyar? Így elég nehéz ráismerni a dalra.
2012. szept. 26. 01:59
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Nekem amúgy a Nirvana ugrott be.
2012. szept. 26. 02:00
 5/18 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy egy U2 dal volt?
2012. szept. 26. 02:01
 6/18 A kérdező kommentje:

Külföldi és semmi más nem rémlik hirtelen, legutóbb is nagyon rég hallottam az utolsó pár másodpercet...

Nem U2 és nem is Nirvana. Nem tudom mennyire ismert banda, de egy számukat, amit keresek a 90-es évek vége felé a tv és a rádió állandóan játszotta.

Köszönöm a válaszokat, ment a zöld kéz!

2012. szept. 26. 11:08
 7/18 simpleplan159 ***** válasza:
2012. szept. 26. 14:43
 8/18 A kérdező kommentje:

Sajnos nem. Régen ezt is kerestem, aztán rátaláltam. Viszont hasonlít, ilyesmi az is amit keresek.

Köszönöm a válaszod, ment a zöld!

2012. szept. 26. 15:50
 9/18 anonim ***** válasza:
Az a baj, hogy akkoriban rengeteg olyan szám és banda volt amire illik a leírásod :( Nem emlékszel hogy nézett ki az énekes? Vagy valami?
2012. szept. 26. 17:39
 10/18 A kérdező kommentje:

Sajnos nem, sőt már a dallamokra sem, de azt tudom hogy a refrén sokáig a fülembe csengett, amikor hallottam. Tényleg nem tudok semmi konkrétumot, csak azt, hogy az egyik legnépszerűbb ilyen szám volt. Gyakorlatilag volt idő, amikor csak az szólt. :-)

Ez is ilyen kicsit bús szám, de nagyon szép.

2012. szept. 26. 18:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!