Hogy nézessem meg a hangom? (kissé hülyén hangzik, de lent a magyarázat)
Figyelt kérdés
Arról lenne szó hogy mondták páran hogy egész jó hangom van csak képezni kéne. De én legelőször szeretnék elmenni egy énektanárhoz aki megmondja hogy van-e értelme képezni vagy hagyjam inkább az egészet. Viszont nálunk nincs énektanár a suliban. Most akkor hogy tudnám megnézetni?2012. szept. 23. 22:29
1/1 anonim válasza:
na ezt én most nem egésze értem. el akarsz menni énekelni tanulni, de előtte elmennél egy énektanárhoz, aki megmondja, hogy érdemes-e énekelni tanulnod, amit szintén amúgy egy énektanárnál tennél?
ne az iskoládban keress énektanárt, hanem zeneiskolában. érdeklődj, hogy bemehetnél-e és kihez, mert szeretnél énekelni tanulni és nagyon boldog lennél, ha valaki meghallgatna. ha azt mondja majd a tanár, hogy igen, gyere, még akkor is mondhatsz nemet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!