Valaki kérem, mi ez a szám? Folyton megy a rádióban.
Figyelt kérdés
Egyszer sem voltam internet közelben, mikor a rádióban hallottam, hogy azonnal rákeressek s már megőrülök, hogy nem találom. Ez egy valószínűleg új zene, vidám, egy férfi énekel benne. Olyan, mintha azt énekelné sokszor, hogy "have a try, have a try, have a try, keep keep", de biztosan nem ezt, hanem csak ehhez hasonló szavakat, mert, ha így keresek rá, nem tudom megtalálni. Amikor a refrén szól, akkor valaki mélyebb hangon belemondja, hogy "over." Szerintem aki tudja, felismeri ennyiből. Nagyon örülnék.2012. szept. 23. 21:48
1/9 anonim válasza:
Ez az egy tippem van : http://www.youtube.com/watch?v=dLhFDYQHDQY
2/9 A kérdező kommentje:
Nem ez sajnos. Szerintem ennek a zenének még nincs klipje. Egyáltalán nem ilyen bulizós jellege van, inkább olyan a hangulata, mint Heincz Gabi Learning to let go című számának.
2012. szept. 23. 21:57
3/9 anonim válasza:
4/9 anonim válasza:
áhhhh pedig tudom mmire gondolsz de nem talalom, mar az összes oldalat vegigneztem az mr2nek..... ASDASDJN ASD áh
5/9 A kérdező kommentje:
Sajnos ez sem az kettes. Hármas, azért még reménykedem. Mindnyájatokat felpontoztalak.
2012. szept. 23. 23:26
6/9 anonim válasza:
7/9 A kérdező kommentje:
Nem, ez már egy két éves szám, írtam, hogy új.
2012. szept. 24. 16:45
8/9 A kérdező kommentje:
Egyébként utoljára a Music Fm-en hallottam, csütörtökön, fél hét után.
2012. szept. 24. 19:47
9/9 A kérdező kommentje:
Megtaláltam, őszintén elnézést kérek attól, akinek azt mondtam, hogy a válasza nem lehet jó, mert régi, mivel ez a szám is 2011-es.
A szöveg igazából ez volt, "and I try and I try and I try, but I just cant get over, I cant get over your love"
http://www.youtube.com/watch?v=xy3BteXQEQw
Köszönöm mindenkinek.
2012. szept. 24. 19:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!