Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Az AFI emo?

Az AFI emo?

Figyelt kérdés
2009. aug. 1. 17:17
 1/7 Thurston ***** válasza:
100%
Post-punk, post-hardocre és emo elemeket is tartalmaz a zenéjük. A Decemberunderground előtt a post-hácé elemek voltak többségben, ott viszont erősen előtérbe került az emo.
2009. aug. 1. 18:16
 2/7 anonim válasza:
100%
nemtudom de én emo vagok és hallgatom.:D
2010. febr. 15. 16:32
 3/7 anonim válasza:
100%
ahh szerintem elegge az ... marmint en is emo vok s eleg gyakran halgatok afit xD
2010. febr. 20. 15:45
 4/7 anonim ***** válasza:
78%
háát én nem tom biztosra, de szerintem az :/ én is hallgatom :)
2010. febr. 20. 18:54
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
az is..ettől függetlenül nagyon jók:)
2010. máj. 12. 20:14
 6/7 anonim válasza:
53%
Amíg még nem is volt Magyarországon ez az emo "őrület", már akkor játszottak javában és még Ő MAGUK (tehát az együttes) megmondták, hogy nem emosok, nem emo zenét játszanak. De ettől még az hallgatja, aki akarja.:) Én is szeretem őket.:)
2010. máj. 25. 14:07
 7/7 Thurston ***** válasza:
74%

Az utolsó válasz baromság. Nem jön ide sehogyan az, hogy itt még nem volt emó irányzat. Amit itt magyarországon emónak neveznek, annak semmi köze az emóhoz, ami alapvetően egy nagyon technikás, nagyon dallamos hardcore-t jelent. Amit itt annak bélyegeznek (csak mert emó kinézetű arcok csinálják), az általában full szimpla punk vagy indie.

És mindezeket figyelembe véve, az AFI inkább nevezhető emónak, mint bármi másnak... Hiszen hardcore és punk elemeket bújtatnak jóval dallamosabb köntösbe úgy, hogy közben újszerű zenei megoldásokat dolgoznak ki. Ez az emó definíciója. Tehát akiben az a tudat él, hogy az emó fos zene, amit a viván nyomnak mostanság, az kissé tévedésben van. És talán nem kéne rögtön háborognia, ha valaki le meri írni, hogy egy banda, amit ő szeret, valójában emó zenét játszik.

(Ez kábé ugyanolyan, mint amikor megmondták az okos arcok, hogy az Exploited punk zene.... Nem nézni kéne, hanem hallgatni.)

2010. máj. 25. 14:13

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!