Melyik számot utálod a legjobban?
2009. júl. 31. 19:15
1/11 anonim válasza:
Én majdnem minden discos, kemény technot, rapet, hiphopot utálok. Kivételek persze vannak, minden stílusból akad jó.
Rockos-punkos-altern vagyok, de abból is van rossz perzse.
21/L
3/11 anonim válasza:
Olyanoktól amit belinkeltél :))) A magyar popzene amúgy is az agyamra megy...amúgy értékelem az erőfeszítést, hogy próbálnak dalokat gyártani, de izzadtságszagú mind. És minden egyes magyar film végén kötelezően ott egy "népszerű" dal valami hülye filozofikus szöveggel, nyávogva...
4/11 anonim válasza:
Minden diszkó, minden rep, minden hepp-hepp vagy hippp hoppp (mindegy), minden zenét utálok. Csak NS rockot hallgatok.
5/11 anonim válasza:
No stress-I don't wanna work today..
6/11 anonim válasza:
tokio hotel fúúúúúúú de szar a nevétől hányok
7/11 anonim válasza:
8/11 anonim válasza:
Legjobban a Rómeó és Júliában szereplő Lehetsz király...-t, és a legtöbb musicalt.
9/11 anonim válasza:
Én nem szeretem a magyar dalokat... főleg ilyen No thanx vagy mi a rák meg a hasonló együttesek számait...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!