Keresek egy zeneszámot, lehet, hogy a klipp tartalma segíthet?!
Figyelt kérdés
annyit tudok, hogy egy szőke (göndörkés hajú) nő énekli, tengerparton és valami később, már a klipp végén meg valami sok emberrel együtt táncolnak!
Tudom, nem sok segítség, de ha valaki mégis tudna segíteni, annak nagyon megköszönném, aki nem azt meg csak arra kérem, hogy ne írjon h*lye választ!!!
Köszi előre is mindenkinek!!! (:
2012. szept. 17. 21:14
1/5 anonim válasza:
A leírás alapján a klip elég sablonosnak hangzik (manapság kb. minden második videó ilyen), de a szőke, göndörkésről nekem Joss Stone ugrott be.
2/5 A kérdező kommentje:
Nagyon aranyos vagy, de sajnos nem ő az! De azért köszi a segítséget, tudom, nagyon sok ilyen klipp van, de ez egy elég régi szám lehet kb. egy 5-6 évnek ezelőtti!
Megy a zöld kéz!!!
Jahh meg ha jól emlékszem, az utcán görkorizik is!
Léci linkeljetek, ami eszetekbe jut!! :D
2012. szept. 20. 14:48
3/5 anonim válasza:
akkor tuti Shakira - Loca
remélem ez lesz az!:)
4/5 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm, de nem az! :'((
Tudnátok még valami jó tippet?
Biztos nem Shakira
2012. szept. 23. 17:31
5/5 A kérdező kommentje:
... boccs..... akarom mondani, biztos, hogy shakira, de nem a loca!! boccs, félreírtam
2012. szept. 23. 18:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!