Mi a szám címe?
Aki látta az x-faktort abban volt Nagy Szilárd, ő a Backstreet Boys-tól énekelte az incomplete-et, de mikor megkapta a harmadik igen-t az Ildikótól, akkor volt egy zene bejátszás. Nekem annak a számnak a címe kéne, sajnos nem ismerem az előadót és csak pár másodpercig tartott de gondolom rock lehet, aki regisztrálva van az rtlmost-on annak itt egy link [link]
Ezen a videón belül ki kell választani a második részt ( a második karika ) és azon belül pedig a 21:24. perchez ha kapcsoltok ott van az értékelés. Közvetlen Ildikó igene után van a bejátszás ( pontosan 21:27. perc ) és nagyon hálás lennék, hogyha valaki megtudná mondani nekem a szám címét mert már rég óta keresem de semmit sem tudok róla. Tudom, hogy nagyon macerás így de tényleg nincs róla más infóm csak ez a pár másodperces bejátszás. Előre is köszönöm!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!