Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Gitáron ki lehet cserélni a...

Gitáron ki lehet cserélni a poziciójelző matricákat?

Figyelt kérdés

És ha igen,akkor ezt lehet házilag,vagy vigyem el inkább egy hozzá értőhöz aki szakszerűen kicseréli,és ha így van akkor ez mennyibe fáj?Konkrétan ilyet szeretnék

[link]

2012. szept. 14. 14:16
 1/5 anonim ***** válasza:

ELég ronda, de ez ízlés dolga végül is, ha neked tetszik. :)

A legtöbb gitáron ezek ún. berakások. Vékony műanyag (vagy a minőségibb gitárokon gyöngyház) lapok, melyeknek a helyét belemarták a fogólapba és lapocskákat beleragasztották. Kivenni őket meglehetősen nehéz feladat roncsolás nélkül szerintem és a helyükön megmarad a bemarás.

Persze lehet, hogy van annyira gagyi gitár, amit csak így matricáznak gyárilag, azt nyilván le lehet szedni, én még ilyennel szerencsére nem találkoztam.

A fentiek alapján szerintem nem olcsó mulatság lenne kicserélni, de hívj fel bármilyen hangszerészt, gondolom, megmondja.

2012. szept. 14. 15:51
 2/5 anonim ***** válasza:
Vagy veszel bundmatricát 1500-ért.
2012. szept. 15. 17:26
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, csak elég gagyin fog kinézni, mikor félig kilátszik alóla az eredeti.
2012. szept. 15. 18:00
 4/5 anonim ***** válasza:
Szerintem addig kell próbálkozni, amíg nem látszik ki alóla, nekem is anno kb. 5 terv készült el mire meglett amit feltettem.
2012. szept. 16. 06:46
 5/5 anonim ***** válasza:
Persze, ha van rá mód, hogy mindig legyártsanak egyedileg egy újat, akkor el lehet takarni - kérdés, hogy érdemes-e.
2012. szept. 16. 07:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!