Mi a véleményetek Tupacról és a szövegeiről?
Világ legjobb rappere volt lesz és marad mindörökre !
Ennyit tudok mondani :D
Respect.
Én rocker vagyok de írok
Szerintem jó szövegei vannak néha hallgatom a számait amikor lágyabb dallamokra fáj a fogam(fülem? :D)
Mellesleg sokkal jobb mint a sok mai mainstream "hűdekirálylazarapperennyicső"
1 legjobb volt
2 most is a legjobb
3 a legjobb marad minden időben!
RIP TUPAC SHAKUR!
Csodálatos ember volt és csodálatos zenét csinált,soha sem szabad elfelejteni őt.A békéért harcolt,és igazi hősként halt meg.
Egyébként én is inkább rocker vagyok,de minden felé nyitott vagyok.A zenében nem a műfaj számít,hanem az hogy mit üzen.Nagyon elszomorodok ha valaki azért utálja 2pacet mert fekete.És mind csak ezért.
Megmondom én mi a fekete,a kib@szott lucskos agyvelejük,az fekete!
Előttem szólók mindent leírtak.
R.I.P = Rap is Pac
WESTSIDE!
A Világ legtehetségesebb rappere volt. Nagyon értetett a rap-hez. Bármilyen számot képes volt csinálni, szomorút, érzelmeset, durvát, gyorsat. Egyszerűen a flow-ja és a rímek annyira összhangban voltak/vannak, hogy az nem is igaz máőr. :)
Ha életben lenne még 'Pac, akkor 10000%, hogy ezek a mai "rapperek", mint Lil' Wayne és pajtásai már rég a McDonald's-ban dolgoznának.
És még az is hihetetlen, hogy mennyire 110%-al élte az életet. Egy kicsit sem fogta vissza magát, maximális beleéléssel volt képes mindent csinálni, semmi nem volt akadály neki. Még a gettó miatti tanulatlanságának (hogy haragítsunk magunkra többezer embert) ellenére is képes volt a világ egyik leghíresebb emberévé kinőnie magát.
Egyszerűen fantasztikus volt a srác. R.I.P. Tupac.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!