Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mi a véleményetek Tupacról és...

Mi a véleményetek Tupacról és a szövegeiről?

Figyelt kérdés
Kérem, hogy kőrockerek, nácik és olyanok, akik sosem hallgatták még egy számát sem, ne írjanak; büdösniggerezésre nem vagyok kíváncsi. Inkább az érdekel, hogy akik ismerik, mi a vélemény róla, magáról az emberről, a zenéjéről és a szövegeiről egyaránt.

2012. szept. 14. 13:31
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Világ legjobb rappere volt lesz és marad mindörökre !

Ennyit tudok mondani :D

Respect.

2012. szept. 14. 13:45
 2/11 chrishu ***** válasza:
100%

Én rocker vagyok de írok

Szerintem jó szövegei vannak néha hallgatom a számait amikor lágyabb dallamokra fáj a fogam(fülem? :D)

Mellesleg sokkal jobb mint a sok mai mainstream "hűdekirálylazarapperennyicső"

2012. szept. 14. 15:39
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Nagyszerű rapper és nagyszerű ember volt. Isten nyugosztalja!
2012. szept. 14. 18:11
 4/11 anonim válasza:
100%
Tupac a legnagyobb hiphopban nyomot hagyot ...
2012. szept. 14. 18:54
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem aki érti és értékeli a zenét és normális (nem rasszista meg ilyenek) az tudja ki ő és értékeli is őt. Persze a sok csőlátású rocker meg diszkós hülyegyerek nem ezen a véleményen van. De szerencsére sok olyan van köztük aki nem olyan és ezért tisztelet a kivételnek. Nekem a rap zene a kedvencem de a lightosabb rockot is meghallgatom ha megtetszik mert az nem olyan mint az értelmetlen disco szar.
2012. okt. 28. 20:47
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

1 legjobb volt

2 most is a legjobb

3 a legjobb marad minden időben!

RIP TUPAC SHAKUR!

2012. okt. 30. 09:38
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Csodálatos ember volt és csodálatos zenét csinált,soha sem szabad elfelejteni őt.A békéért harcolt,és igazi hősként halt meg.

Egyébként én is inkább rocker vagyok,de minden felé nyitott vagyok.A zenében nem a műfaj számít,hanem az hogy mit üzen.Nagyon elszomorodok ha valaki azért utálja 2pacet mert fekete.És mind csak ezért.

Megmondom én mi a fekete,a kib@szott lucskos agyvelejük,az fekete!

2012. nov. 30. 22:27
 8/11 anonim ***** válasza:
73%
vilaglegjobb reppere nala jobb nincs es nemis lesz soha!
2012. dec. 2. 13:10
 9/11 anonim ***** válasza:

Előttem szólók mindent leírtak.

R.I.P = Rap is Pac

WESTSIDE!

2013. aug. 20. 18:54
 10/11 anonim ***** válasza:

A Világ legtehetségesebb rappere volt. Nagyon értetett a rap-hez. Bármilyen számot képes volt csinálni, szomorút, érzelmeset, durvát, gyorsat. Egyszerűen a flow-ja és a rímek annyira összhangban voltak/vannak, hogy az nem is igaz máőr. :)

Ha életben lenne még 'Pac, akkor 10000%, hogy ezek a mai "rapperek", mint Lil' Wayne és pajtásai már rég a McDonald's-ban dolgoznának.

És még az is hihetetlen, hogy mennyire 110%-al élte az életet. Egy kicsit sem fogta vissza magát, maximális beleéléssel volt képes mindent csinálni, semmi nem volt akadály neki. Még a gettó miatti tanulatlanságának (hogy haragítsunk magunkra többezer embert) ellenére is képes volt a világ egyik leghíresebb emberévé kinőnie magát.

Egyszerűen fantasztikus volt a srác. R.I.P. Tupac.

2014. márc. 30. 12:41
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!