Saját számot milyen rádióba lehet "bejuttatni"?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Nem nagyon hallatok rádiót, így nem vagyok képben a műsorokat illetően. Azt szeretném kérdezni, van-e olyan országos (vagy helyi) rádió, ahová valaki be tudja juttatni saját számát, tehát teszem azt pl. vannak olyan blokkok adott műsoron belül, hogy ilyeneket játszanak vagy akár más blokkokban lejátsszák. Az a gond, hogy Facebook-on még mindig nem nagyon lehet terjeszteni ilyeneket médiahátszél nélkül, hiába mondja mindenki, akihez eljutott, hogy tetszik nekik.
Szóval kíváncsian várom az ötleteket :)
2012. szept. 12. 15:39
1/5 anonim válasza:
szerintem próbáld meg emailen keresztül felvenni a kapcsolatot valamelyik rádióssal vagy ilyesmi.. pár email és már ott is vagy ;) én a Depresszió zenekarral vettem fel a kapcsolatot teljesen ravasz módon :P ki mit üzen nekik?? :D
2/5 A kérdező kommentje:
Én is erre gondoltam, de hogyan álljak neki mégis? Jó napot, itt egy számom, játtszátok már le.. vagy hogy érdemes ilyet megírni, hogy ne tűnjön ilyen "mocsárból kiemelkedni akaró kuncsorgásnak"? :)
2012. szept. 12. 17:42
3/5 anonim válasza:
Ha nem angol nyelvű a számod semmi esélyed...
a magyar zenét már nem ismerik....
4/5 anonim válasza:
Küld be az euróvízióra!
Tán még a döntőbe is bejutsz!
5/5 anonim válasza:
Én meg a helyedbe csinálnék hozzá valami legalábbis nézhető videót, aztán hajrá fel vele a Youtube-ra...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!