Milyen Zenestílust szeretek?
Most már igazán jó lenne tudni, mert eddig csak véletlen bukkantam rá jó zenékre. Próbáltam a legkülönbözőbb zenéket megadni amik tetszenek:
Hoodie Allen - No Interruption
Nicki Minaj - Starships
Toybox - Tarzan & Jane
Tailor Swift - Love Story
Iyaz - Replay
Mi a közös ezekben?
A kérdésedre válaszolva, a komolyzenét szeretem, meg a japán zenét, JRocjot, OST-okat.
Mi a közös? Az, hogy nekem egyik sem tetszik. Hallgass Vivát, azon ilyenek mennek.
Én a Soul és RnB dalokat szeretem, de ha keményítek akkor Krump (agresszív hip-hop) vagy a sima gangster-rap.
A közös az általad felsorolt előadókban az, hogy mindegyikük pop világában utazik és nagyon felkapottak annak ellenére, hogy nem rendelkeznek kiemelkedő tehetséggel.
amit az előző említett.
am írtad a Tailor Swift-Love Story-t...hallgasd meg ezt a verziót, a kedvenc együttesem is feldolgozta:
http://www.youtube.com/watch?v=zYDqsyUu0Hk
hangminőség nem túl jó, nem sokat foglalkoztak vele...
DE! hallgasd csak Jonathan Cook-ot! lehet, hogy neked nem tetszik ez a stílus, de az BIZTOS, hogy Jonathan-nek nagyságrenddel jobb, erőteljesebb, érdekesebb a hangja, és tehetségesebb mint Taylor. A forever the sickest kids tagjai tehetségesek. de mivel nem tucatzenét játszanak, nem is lettek nayon híresek, mint a te kedvenc előadóid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!