Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » MR2-Petőfi rádión megy a...

MR2-Petőfi rádión megy a Selector című műsor. Mik voltak a július 25-i adásban lévő "Glastonbury-mix"ben lévő dalok címei?

Figyelt kérdés
Le van írva a honlapon az összes szám címe amit lejátszottak. De ezt a "Glastonbury-mix"et nem részletezték, hogy mik voltak benne(25perces mix). Tudom, hogy volt benne Prodigy-Omen is(nem ezt keresem). Ez előtt 2-3mal ment ami érdekelne. Tudom, ez a "2-3mal" nem segít semmit. Ezért lenne könnyebb, ha valaki leírná nekem az összes számot, ami a mixben volt. :) [Még egyszer leszögezem, a honlapon nincs leírva a szám címe!] Ha szabadna kérni, ne csak linket írjatok. Az is elég, ha csak a dalok címeit írjátok le. (De ha van olyan link, ahol ennek a mixnek a dalcímei le vannak írva, az jöhet.:D) Köszönöm.
2009. júl. 29. 19:21
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!