Új akusztikus gitárt szeretnék venni max.20 ezerért. Hol? Milyet?
8 évesen kaptam egy gitárt, de szeretnék egy újat venni,mert elég leharcolt állapotban van. Valami tanács?:)
16/L
Összességében elégedett vagyok vele.
Hangja telt és kerek, viszont az én hangszeremnek van néhány hiányossága:
Magasabb fekvésekben a bundok alsó része sorjás tapintású volt. Nem tudom, hogy a kezem szokta meg, vagy lekopott, de idővel megszűnt ez az érzés.
Húrcsere után a húrlábnál lévő nyeregbe belevágott a húr. A következő húrcserénél így a nyerget is cserélnem kell (nem nagy tétel, meg a csontnyereggel jobb lesz a hangképzése a hangszernek, na de mégis...).
Ha már húrcsere, azt el kell mondani, hogy a gyári húrok nagyon sokáig tartották magukat. (Nekem annyira tetszett a hangja, hogy meg is kerestem a magyar forgalmazót, de nem tudta megmondani a márkát).
Plusz egy, és tudom ez már kukacoskodás, de ha a címkén elő van írva a sorozatszám, akkor a gyártó miért nem fordít arra figyelmet, hogy kitöltse?
Úgy vélem, hogy a fenti bosszantó hibák mellett jó hangú, szerethető hangszerem van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!